x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte "ACASĂ LA JAMIE"/Câteva reţete de acasă

"ACASĂ LA JAMIE"/Câteva reţete de acasă

de Sebastian S. Eduard    |    14 Dec 2008   •   00:00
"ACASĂ LA JAMIE"/Câteva reţete de acasă

Editura Curtea Veche recidivează cu un nou volum semnat de maestrul bucătar Jamie Oliver.



Este atât vedetă de televiziune, cât şi scriitor, bucătar şi, probabil, mai are şi alte vocaţii. Acum revine în România cu un nou volum, al patrulea. După "La masă cu Jamie", "Cu Jamie în Italia" şi "Să gătim cu Jamie", este momentul să ajungem "Acasă la Jamie".
Simplitate. "Cartea aceasta îmi este foarte apropiată de suflet", se destăinuie autorul. "Conţine reţete simple, fără pretenţii şi mofturi, făcute cu ce se găseşte în fiecare sezon. Când am început să o scriu, nu ştiam exact ce voi pune în ea, dar am fost inspirat foarte repede – de cine credeţi? De grădina mea de legume! Am ajuns să îmi dau seama că nu trebuie să cauţi prea departe inspiraţia. Aceasta poate veni stând acasă şi simţindu-te relaxat şi deschis. Îmi place nespus să îmi petrec timpul acasă, în satul în care am crescut, lucrând cu şefa, Mama Natură, în grădină şi văzând cum ies din pământ minunatele mele legume. Veţi găsi între aceste coperte peste 100 de reţete noi, plus câteva informaţii de bază şi sfaturi referitoare la cultivare, în caz că vă bate gândul să vă murdăriţi şi dumneavoastră mâinile!"

IN MEMORIAM. Volumul de faţă este dedicat regretatului naturalist Steve Irwin. "M-au inspirat vivacitatea sa, precum şi capacitatea de a intra în sufletul atâtor oameni de orice vârstă şi de oriunde din lume", spune Jamie. "Dar, mai important, ne-a învăţat pe toţi să apreciem această planetă incredibilă pe care trăim! Iubire şi respect pentru familia şi prietenii lui!"

×
Subiecte în articol: carte