x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Angelina Jolie, ultimul rol!

Angelina Jolie, ultimul rol!

de Sebastian S. Eduard    |    03 Iun 2014   •   17:47
Angelina Jolie, ultimul rol!
Sursa foto: STR/AFP/Mediafax Foto

Angelina Jolie a sugerat că şi-ar putea încheia cariera de actriţă după ce o va interpreta pe faimoasa regină egipteană Cleopatra, într-o nouă ecranizare, dezvăluie Daily Mail.

Actriţa, în vârstă de 38 de ani, a jucat recent în fantezia “Maleficent”, realizată de Disney. Filmul care a debutat internaţional  la sfârşitul săptămânii trecute şi este acum şi pe ecranele din România, se află în fruntea box-office-ului, cu încasări de 69.400.000 de dolari.

Premiată cu un Oscar pentru rolul din “Girl, Interrupted” (1999), Angelina Jolie a confirmat într-un interviu pentru BBC Radio 5 Five că este în curs de realizare un film biografic despre populara regină Cleopatra - interpretată magistral de Elizabeth Taylor în 1963. Angelina a declarat, totodată, că scriitorul Eric Roth (69 de ani) - cunoscut pentru scenariile unor filme ca “Forrest Gump”, “The Horse Whisperer” şi “The Curious Case of Benjamin Button” - a scris un scenariu despre Cleopatra. Regizorii Ang Lee şi David Fincher şi-au exprimat deja interesul pentru a realiza acest film.



×
Subiecte în articol: angelina jolie