x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Apariţii editoriale

Apariţii editoriale

de Sebastian S. Eduard    |    12 Iul 2009   •   00:00
Apariţii editoriale

• Jeremy Wright: Blog ­marketing • Cei şapte centri energetici • John Kotter : Inima schimbării




Jeremy Wright: Blog ­marketing

5037-96708-183.jpgAstăzi, între 50 şi 100 de milioane de blo­ggeri co­munică prin in­termediul internetului, exprimân­du-şi gân­du­rile şi trăirile. Discută şi îşi îm­părtăşesc expe­ri­enţele legate de pro­­duse din toate categoriile. Cu milioanele sale de voci ce pot fi oricând ascultate, acest mediu nou a devenit un forum al lumii. Nici o afacere nu poate să facă gre­şeala să nu participe la discuţiile care au loc pe acest fo­rum universal. Şi chiar aşa: de ce nu ai profita de influenţa pe care poate blogul să o aducă afacerii tale.




Cei şapte centri energetici
5037-96709-184.jpgVolumul vă oferă re­ve­la­ţii şi instrumente pu­ternice pentru obţi­ne­rea sănă­tăţii la toate ni­velurile, bazându-se pe ştiinţa lucrului cu sistemul energetic subtil al organismului. Car­tea ex­trage cu­noştin­ţe din înţelepciu­nea tra­di­ţiilor spi­­rituale ale lu­mii, pen­tru a vă ară­ta cum vă puteţi îngriji su­fletul prin cele şapte eta­pe ale creşterii personale. Sunt prezentate, de ase­­menea, une­le teh­nici ho­listice care ajută la restabilirea e­chi­librului energe­tic al corpului: homeopa­tie, fizioterapie, meditaţie.





John Kotter : Inima schimbării
5037-96710-185.jpgPentru a înţelege de ce unele organizaţii fac cu mai mult succes de­cât altele saltul în viitor, tre­buie mai întâi să ştiţi cum se desfă­şoară un pro­ces eficace de rea­lizare a unei schim­bări la sca­ră ma­re. În aproape toa­te ca­zurile, este vorba des­pre o succesiune, un ansamblu de opt paşi pe care puţini oameni îi fac cum trebuie. Astfel, John Kotter şi Dan Cohen vă învaţă cele opt etape ale unei schim­bări la scară ma­re. Poveşti adevărate despre felul în care oa­menii îşi transformă orga­nizaţiile.




×
Subiecte în articol: carte