x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Au ajuns, de fapt, oamenii pe Lună? Răspunsul e în cartea oferită miercuri, 31 iulie, de Jurnalul: "Adevăruri nespuse despre călătoriile spațiale și legăturile cu alte lumi"

Au ajuns, de fapt, oamenii pe Lună? Răspunsul e în cartea oferită miercuri, 31 iulie, de Jurnalul: "Adevăruri nespuse despre călătoriile spațiale și legăturile cu alte lumi"

30 Iul 2019   •   14:18
Au ajuns, de fapt, oamenii pe Lună? Răspunsul e în cartea oferită miercuri, 31 iulie, de Jurnalul: "Adevăruri nespuse despre călătoriile spațiale și legăturile cu alte lumi"

Este foarte posibil ca aselenizarea din 1969 să fi fost o mare farsă! Jurnalul vă oferă începând de miercuri cartea "Adevăruri nespuse despre călătoriile spațiale și legăturile cu alte lumi", cu dezvăluiri despre reuşita (sau nu) a zborurilor cosmice ale oamenilor, dar şi despre şoapte în spațiu, obiecte zburătoare neidentificate și alte fenomene misterioase mărturisite de cosmonauți.

Iată câteva dintre subiectele abordate în volumul 10 al colecţiei "Secolul XX - 20 de mistere esenţiale":

- Neil Armstrong nu a fost primul om pe Lună! Sau nu a fost deloc…

- Programul spațial nazist - călătoriile spre Lună și Marte.

- Cine l-a scuipat pe Brejnev în față? Iuri Gagarin și Valentina Tereșkova - două destine ciudate. Cum a fost sacrificată cățelușa Laika.

- Oumuamua, în căutarea semnelor vieții în Univers.

- Scenarii imposibile. Sau nu? Spre Marte cu propulsie nucleară, un vis încă realizabil.

- Paradoxul Fermi sau de ce nu ne întâlnim cu ființele extraterestre.

Nu rata Jurnalul cu volumul "Adevăruri nespuse despre călătoriile spațiale și legăturile cu alte lumi", disponibil la distribuitorii de presă începând de miercuri, 31 iulie! Preţ special: 15,9 lei ziarul + cartea.

×