x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Aventurile unui gigolo londonez

Aventurile unui gigolo londonez

de Sebastian S. Eduard    |    29 Noi 2009   •   00:00
Aventurile unui gigolo londonez
Sursa foto: /stockexpertcom

Frumuseţe, putere, bani - din combinaţia acestora trei se pot naşte combinaţii periculoase. Şi un roman extrem de tentant, în colecţia Erotikos (Nemira).



5407-107926-sc00024ffd.jpgOpoveste delicioasă şi sexy despre viaţa unei escorte masculine în societatea înaltă a plăcerilor vinovate ne este oferită de Amanda Astill în "Memoriile unui Gigolo". Golden este un tip superb, fermecător şi foarte dedicat muncii sale.  Născut într-o familie de condiţie modestă, s-a mutat la Londra pentru a studia jazz-ul şi a obţinut o diplomă la Universitate. Iubitor înfocat de petreceri, ca să evite cu orice preţ programul de muncă de opt ore, a pătruns în viaţa de noapte londoneză ca DJ. Aici va afla destul de repede că în spatele industriei muzicale se întâmplă lucruri interesante. El devine treptat un "golden boy" al femeilor bogate, care nu au timp pentru o relaţie de durată, dar nici nu pot renunţa la adevăratele plăceri oferite de compania unui bărbat. În schimbul cadourilor de lux şi hainelor croite de designeri în vogă, ştie să le satisfacă orice dorinţă... "Eu le ofer distracţie şi zbenguială în aşternut, iar ele îşi folosesc cartea de credit. Uneori intru în acelaşi restaurant trei zile la rând cu trei femei diferite şi comand acelaşi Dom Pérignon sub privirile înmărmurite ale chelnerului. E cea mai buna slujbă din lume!"
5407-107927-tigrul.jpg
Ucigaşul contemporan - Aravind Adiga


Halwai este un bărbat complicat. Servitor. Filosof. Antreprenor. Ucigaş. De-a lungul a şapte nopţi, la lumina unui candelabru de poveste, el ne spune istoria extraordinară şi înspăimântătoare a succesului său în viaţă, un om care nu a primit niciodată ajutorul nimănui. Imoral, ireverenţios, adorabil şi cu totul contemporan, "Tigrul Alb" este un roman de debut senzaţional şi plin de provocări, care a trezit interesul cititorilor.

5407-107928-casatorie.jpgCăsătorie din dragoste - V.V. Ganeshananthan

În familia asta srilankeză împrăştiată pe tot globul vorbim doar de două feluri de căsătorii. Prima e căsătoria aranjată. A doua e căsătoria din dragoste. În realitate există un spectru întreg între ele, dar cei mai mulţi dintre noi petrec ani mulţi fugind de prima înspre a doua. Liric şi inovativ, romanul lui V.V. Ganeshananthan dezvăluie cu strălucire cum generaţii întregi de conflicte formează şi destramă familii.

5407-107929-anatomia.jpgMedicină şi criminalitate - Lawrence Goldstone

Doctorul Ephraim Carroll soseşte la Philadelphia pentru a studia cu un profesor strălucit, William Osler. În America secolului XX, medicina cunoaşte schimbări rapide, datorate în parte legalizării autopsiilor - o infracţiune cu numai câţiva ani mai înainte. Însă nişte morţi ciudate îl determină pe Carroll să declanşeze propria investigaţie şi, curând, doctorul este nevoit să penduleze între elita medicinei şi lumea criminalităţii şi depravării.

×
Subiecte în articol: carte