x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Bookfest Junior, în paralel cu Târgul “mare”

Bookfest Junior, în paralel cu Târgul “mare”

de Sebastian S. Eduard    |    14 Mai 2014   •   19:25
Bookfest Junior, în paralel cu Târgul “mare”
Sursa foto: Thinkstock

Prima ediţie Bookfest Junior 2014 va avea loc la Romexpo în perioada 28 mai şi 1 iunie, în acelaşi timp cu Târgul Internaţional de carte Bookfest, organizat de AER, primul program de evenimente special conceput pentru copii şi adolescenţi, fiind un prilej pentru ei de a face cunoştinţă cu cei care publică cărţi, cu autorii şi ilustratorii de carte.

La eveniment participă editurile Arthur, Corint Junior, Curtea Veche, Rao, Vellant, Curtea Veche Publishing, Humanitas, Asociaţia Editorilor din România şi Asociaţia Naţională a Profesorilor de Limbă şi Literatură Română 'Ioana Em. Petrescu'.

Timp de patru zile, editurile participante, care îi aşteaptă pe vizitatori cu reduceri la cărţile pentru copii şi adolescenţi şi multe alte surprize, vor organiza lansări de carte pentru copii şi adolescenţi, întâlniri cu autori, ateliere de desenat şi de teatru.

Şi, nu în ultimul rând, va fi anunţat marele concurs al acestei ediţii, 'Vine vacanţa cu bicicleta, multe cărţi şi rechizite'.

Pliantul care conţine programul evenimentelor şi harta standurilor va fi disponibil la intrare, în Pavilionul C1 Romexpo. Programul de vizitare este: miercuri, joi şi duminică - 10:00 – 20:00, vineri şi sâmbătă - 10:00 – 21:00, atât intrarea la târg, cât şi toate evenimentele pentru copii şi adolescenţi fiind gratuite.


×
Subiecte în articol: bookfest