x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte “Britannica a îmbrăcat costume de epocă”

“Britannica a îmbrăcat costume de epocă”

26 Mar 2010   •   00:00
“Britannica a îmbrăcat costume de epocă”

Joi, 25 martie a avut loc avanpremiera lansării primului volum din Enciclopedia Universală Britannica: un produs adus pe piaţă de Jurnalul Naţional şi Editura Litera. A fost o lansare specială într-o locaţie de suflet pentru Jurnalul Naţional ­ în Piaţa Universităţii, chiar în faţa Teatrului Naţional Bucureşti. Aşadar, uşile Caravanei "Jurnalul" au fost deschise între orele 17:00 şi 20:00 pentru "avanpremiera unui spectacol" în care "personajul principal" a fost Enciclopedia Universală Britannica.

PENTRU CITITORI
Echipa Jurnalului Naţional a purtat costume de epocă puse la dispoziţie de Teatrul Naţional, interpretând personaje celebre atât din istoria, cât şi din literatura universală. Prin intermediul echipei Jurnalului Naţional, cei mari şi cei mici au putut cumpărat primul volum din Enciclopedia Britannica "direct" de la... Albă ca Zăpada sau D'Artagnan, de la Julieta sau de la vestiţii Cavaleri Teutoni.

Prin acest proiect, Jurnalul Naţional vine în întâmpinarea nevoii de cunoaştere a cititorilor săi, oferindu-le Enciclopedia Britannica timp de 16 săptămâni, pe care o pot achiziţiona împreună cu Jurnalul Naţional din fiecare vineri. Şi nu uitaţi: săptămâna viitoare, cel de-al doilea volum din Enciclopedia Britannica apare cu o zi mai devreme: joi, 1 aprilie.

×
Subiecte în articol: enciclopedia britannica