x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Codul vindecării

Codul vindecării

de Sebastian S. Eduard    |    06 Ian 2012   •   21:00
Codul vindecării

Lifestyle Publishing ne propune un nou volum in colectia 'Citeste sanatos'. 'Codul vindecarii' vine cu dezvaluiri senzationale, de aceea merita citit.

In 2001, Alexander Loyd, autorul prezentei lucrari, cu docto­rate in psihologie si medicina naturista, a descoperit cum sa activeze functia fizica incorporata in organism care poate inlatura, in proportie de pana la 95%, sursa tuturor bolilor si starilor de rau. In acest caz, sistemul neuro-imunitar isi poate indeplini misiunea de a vindeca orice rau din orga­nism. Descoperirile dr Loyd au fost validate prin teste si mar­turii ale oamenilor din intreaga lume, care au folosit sistemul Codul vindecarii pentru a corecta, practic, orice problema fizica, emotionala sau relationala, dar si pentru a avea succes deosebit in cariera.

Testele doctorului Alexander Loyd au aratat ca exista un 'cod universal al vindecarii', care poate ajuta la vindecarea celor mai multe pro­bleme pentru cei mai multi oameni. 'Am folosit aproape toate tehnologiile moderne, protocoale de tratament, tehnici, sisteme, filozofii si modalitati de vindecare atat din medicina alopata, cat si din cea alternativa, dar, daca ar fi sa aleg doar una, aceasta ar fi lucrarea doctorului Loyd. Nu cunosc nici un alt proces care sa fie atat de elegant in simplitatea lui, atat de usor de invatat, de profund eficient si, mai ales, etern. Cea mai buna recomandare pe care o pot face este sa spun ca il folosesc eu insumi, il folosesc pentru familia si pacientii mei', spune Merril Ken Galera, medic, director medical la Galera Center.

×
Subiecte în articol: carte