x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Comandă romanul ”Între zi și noapte”, de Henriette Yvonne Stahl! #stai acasă și #citeștecărțiesențiale

Comandă romanul ”Între zi și noapte”, de Henriette Yvonne Stahl! #stai acasă și #citeștecărțiesențiale

28 Apr 2020   •   13:09
Comandă romanul ”Între zi și noapte”, de Henriette Yvonne Stahl! #stai acasă și #citeștecărțiesențiale

De miercuri, Jurnalul îți oferă volumul ”Între zi și noapte”, de Henriette Yvonne Stahl, o scriitoare născută în Lorena franceză și stabilită cu familia în România la vârsta de un an. Romanul este o incursiune fascinantă într-o lume capabilă de rafinamente sentimentale unite cu vulgaritatea. ”Între zi și noapte” reprezintă istoria sacrificiilor Anei Stavri, o tânără de o puritate interioară ieșită din comun, care înfruntă mediul dement și repulsiv din casa Vrâncenilor spre dezaprobarea părinților și a cunoscuților ei.

Poți comanda volumul alături de celelalte apariții din luna aprilie din colecția Jurnalul cărților esențiale: Donna Alba - Gib I. Mihăescu, Ion - Liviu Rebreanu, Pânza de păianjen - Cella Sârghi și Descuț - Zaharia Stancu.

Sună la numărul de telefon 0787.802.913 (tarif normal) sau trimite un email la adresa marketing@jurnalul.ro şi Jurnalul ți le aduce acasă! Preț: 18 lei/ exemplar. Transport gratuit.

×
Subiecte în articol: Henriette Yvonne Stahl