x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Concurs. Câştigă cartea "Constelația câinelui", de Peter Heller

Concurs. Câştigă cartea "Constelația câinelui", de Peter Heller

12 Mai 2017   •   11:28
Concurs. Câştigă cartea "Constelația câinelui", de Peter Heller

Peter Heller imaginează o lume postapocaliptică având tot atâta farmec şi drăgălăşenie, cât pustiire şi singurătate. Eroul său, Hig, zboară cu un avion Cessna 1956 (cu câinele său copilot) în jurul a ceea fusese până nu demult statul Colorado, în căutarea lucrurilor pe care le avea în vedere şi în zilele de dinaintea distrugerii: dragoste, prietenie, farmec, gentileţe, mângâierea unei lumi normale şi şansa de a arăta cuiva o bunătate cât de mică.

Romanul lui Heller s-a bucurat de numeroase elogii, beneficiind de premii şi distincţii de marcă: New york Times Bestseller, A Guardian Uk Best Book of 2012, An Amazon Best Book of 2012 etc. Autorul este editor-colaborator la Outside Magazine, la Men’s Journal, dar şi la Businessweek. Este un scriitor de cărţi de aventură extrem de premiat şi autor a patru titluri de nonficţiune literară. A călătorit în toată lumea, scriind despre experienţele lui în Caucaz, America Centrală, Munţii Tian Shan, Podişul Pamir şi Peru.

Cum participi

 Ne place să ne răsplătim cititorii pasionați de literatură, astfel că le oferim posibilitatea de a câştiga cărți de calita­te, în ediţii de lux, oferite de Editura RAO. Săptămâna aceasta punem la bătaie volu­mul “Constelația câinelui”. Ca să participi la tragerea la sorţi, trimite răspunsul corect la în­trebarea “Cine este copilotul eroului romanului, Hig?”, pe adresa de e-mail concurs@jur­nalul.ro sau prin SMS la numă­rul 0787.802.913. Câştigătorii volumelor de săptămâna tre­cută sunt Mihăiță Năstase (“Fe­tele”) şi Alexandra Făgărășanu (“Destin şi furie”).

×
Subiecte în articol: concurs peter heller constelatia cainelui