x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Concurs. Răspunde corect şi câştigă două cărţi!

Concurs. Răspunde corect şi câştigă două cărţi!

05 Mai 2017   •   19:31
Concurs. Răspunde corect şi câştigă două cărţi!

Destin și furie, de Lauren Groff şi Fetele, de Emma Cline. Două dintre scriitoarele ale căror volume au fost publicate de Editura RAO se află pe lista celor mai buni tineri autori americani, con­form revistei literare americane Granta. Pri­ma este Lauren Groff, al cărei roman, “Destin și furie”, a fost promovat și de președintele Barack Obama. Volumul a avut un succes fulminant încă de la debut. A fost desemnat “Cartea anului 2015” de The Washin­gton Post, bestseller Amazon 2015 și The New York Times, finalist al National Book Award - 2015.

Cea de-a doua, Emma Cline, autoarea volumului “Fetele”, se află printre cei mai buni scriitori americani în topul Granta. Romanul ei este inspirat din povestea reală a temutului Charles Manson, încarcerat de peste 40 de ani pentru o serie de infracțiuni, inclusiv pentru conspirație la asasinarea actriței Sharon Tate, fosta soție a cineastului Roman Polan­ski. După cum spune Lena Dunham, “O carte care îți va frânge inima!”, dar și o înțelegere contractuală deosebit de avantajoasă financiar pentru Cline, care a semnat un contract în valoare de două milioane de dolari.

Cum participic

Ne place să ne răsplătim cititorii pasionați de literatură, astfel că le oferim posibilitatea de a câştiga cărți de calitate, în ediţii de lux, oferite de Editura RAO. Ca să participi la tragerea la sorţi, trimite pe adresa de e-mail concurs@jurnalul.ro sau prin SMS la numărul 0787.802.913 răspunsul corect la întrebarea “Ce revistă le-a desemnat pe cele două autoare printre cei mai buni tineri scriitori americani?” şi poţi câştiga unul dintre cele două volume. Câştigătoarea de săptămâna trecută este Daniela Calmuc.

×
Subiecte în articol: concurs carte destin si furie fetele