x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte De miercuri, 3 iulie, Jurnalul îţi oferă o carte care te pune pe gânduri: "ONU nu există! Cine conduce cu adevărat lumea modernă? Noi teorii ale conspirației"

De miercuri, 3 iulie, Jurnalul îţi oferă o carte care te pune pe gânduri: "ONU nu există! Cine conduce cu adevărat lumea modernă? Noi teorii ale conspirației"

02 Iul 2019   •   13:12
De miercuri, 3 iulie, Jurnalul îţi oferă o carte care te pune pe gânduri:  "ONU nu există! Cine conduce cu adevărat lumea modernă? Noi teorii ale conspirației"

Deși înglobează majoritatea țărilor lumii, Organizația Națiunilor Unite nu reușește să fie acel "arbitru” mondial gândit de marile puteri, dovedindu-se incapabilă să gestioneze marile crize globale, dar și unele sângeroase conflicte regionale. De ce? Răspunsul îl găsiţi în cartea "ONU nu există! Cine conduce cu adevărat lumea modernă? Noi teorii ale conspirației", care apare miercuri cu Jurnalul.

Opinia celor inițiați în secretele marii politici internaționale este că, de fapt, ONU este doar un alibi al unor forțe oculte și al unor grupuri de interese secrete, care fac și desfac jocurile la nivel înalt. „Marii Preoți ai capitalismului”, stăpânii din umbră ai lumii contemporane nu își fac publicitate, însă par că schițează cu dexteritate, adesea imprevizibil, direcțiile de acțiune ale societății globale de azi. Surprinzător - sau nu, pentru artizanii teoriilor conspirației! - România are reprezentanții ei influenți în aceste structuri paralele acestei veritabile fantome politice care a devenit ONU…

Iată ce poţi citi în volumul 6 al colecţiei "Secolul XX - 20 de miestere esenţiale" - care apare miercuri, 3 iulie, cu Jurnalul:

- A fost odată Societatea Națiunilor… care n-a reușit să prevină Al Doilea Război Mondial

- Organizația Națiunilor Unite, o fantomă pe eșichierul politicii mondiale. Spre „ONU al religiilor”?

- Clubul de la Roma și soluția „Guvernului Mondial”

- Reuniunile de la Davos și imperativul „regândirii, remodelării şi reconstruirii lumii”

- Comisia Trilaterală, o creație a Masoneriei? Noii Illuminati de pe trei continente?

- Noua Ordine Mondială, Grupul Bilderberg - „Stăpânii din umbră” și începutul sfârșitului pentru Ceaușescu

Nu rata volumul "ONU nu există! Cine conduce cu adevărat lumea modernă? Noi teorii ale conspirației", care apare miercuri, 3 iulie, împreună cu Jurnalul. Preţ special: 15,9 lei ziarul + cartea.

×