x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Extratereştrii, o istorie secretă

Extratereştrii, o istorie secretă

de Sebastian S. Eduard    |    16 Aug 2012   •   19:31
Extratereştrii, o istorie secretă

Lifestylepublishing ne propune in seria "Trebuie sa stii' un nou titlu: "Istoria secreta a extraterestrilor'

Prezenta extraterestra pe Pamant este tot mai extinsa si, pe masura ce intram in Era Varsatorului, va fi recunoscuta oficial, producand soc si o nevoie stringenta de a intelege schimbarile sociale si tehnologice cauzate de "fratii" nostri din spatiu. O carte de capatai in ceea ce priveste progresele uimitoare pe care le va inregistra omenirea pe plan stiintific si spiritual in anii urmatori, acest compendiu exploreaza influenta extraterestrilor asupra istoriei noastre trecute si prezente.
Cartea relateaza povesti despre rapiri si intalniri cu extraterestrii, ridica problema tehnologiilor inexplicabile, de origine extrapamanteana, folosite in domeniul public si militar, precum si a dispozitivelor antigravitatie, analizeaza exopolitica (influenta prezentei extraterestre asupra politicii), Stargate-ul din Irak, Proiectul Hibrid de incrucisare rasiala, legaturile nazistilor cu OZN-urile si baza lor subterana secreta din Antarctica, tainuirea de catre guvernul american a actiunilor extraterestre, printre care cazul Roswell, si transformarea declansata de cometa Hale-Bopp. Volumul cuprinde interviuri cu specialisti aflati in prima linie a miscarii New Science derivata din stiinta extraterestra.

Cine este autorul ?
Len Kasten este cercetator al fenomenului OZN si autor independent. A studiat intens prelegerile Edgar Cayce la Asociatia pentru Cercetare si Iluminare din Virginia Beach si a fost toata viata pasionat de astrologie si teosofie. A fost membru al Comitetului National pentru Investigarea Fenomenelor Aeriene (NICAP) si al Retelei Mutuale OZN (MUFON), fiind si presedintele Societatii Filosofice Americane.

Semnal editorial
Abel Sanchez. Sfantul Manuel cel Bun ● All. Cititorul familiariza cu opera litera a lui Miguel de Unamuno va savura, fara indoiala, aceste doua provocari de reflectie. Poate un om al Bisericii sa-si continue misiunea atunci cand el nu mai crede? Raspunsul se constituie in doua tablouri dramatice, doua povestiri, in care autorul umanizeaza divinul si divinizeaza umanul...


La revedere, Columbus ● Polirom. Volumul reprezinta debutul lui Philip Roth, unul dintre cei mai importanti autori americani, singurul scriitor in viata a carui opera va fi publicata intr o edittie completa si definitiva de Library of America. "La revedere, Columbus' cuprinde nuveleta care da si titlul volumului, o poveste de dragoste dintre un evreu de douazeci si trei de ani, fara prea multi bani, si o adolescenta evreica dintr-o familie bogata....

Necunoscuta de la Palazzo d’Oro ● Leda. Un tanar american soseste la Palazzo d’Oro, in Sicilia, in anii ’60. Sarac, dar debordand de trufia tineretii si de talent artistic abia inmugurit, accepta propunerea de a deveni companionul unei frumoase si fascinante aristocrate. Iar relatia lor – formala si rece in timpul zilei, torida si patimasa noaptea – il duce intr-un punct in care nimic, nici macar iubita lui, nu este ceea ce pare.

×