x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte În pielea ta...

În pielea ta...

03 Dec 2011   •   21:00
În pielea ta...

Prin intermediul Editurii Litera, Patrick Holford ne propune o carte care cu siguranta le va interesa pe reprezentantele genului frumos.

Starea tenului nostru este extrem de importanta pentru imaginea de sine (la urma urmei, acesta reprezinta acea parte din noi expusa privi­rilor celorlalti). Marturie stau sumele de bani si timpul pe care unii oameni le cheltuie pentru a avea o piele cu aspect tanar. Totusi, acesti bani se cheltuie pe produse care se aplica extern si, desi cremele ajuta la mentinerea unui ten frumos, este extrem de important sa ne hranim pielea si din interior.

Prin urmare, daca pielea ta arata extraordinar, inseamna ca ai o sanatate de invidiat si ca procesul de imbatranire este incetinit. Indiferent daca ai un ten patat, suferi de afectiuni mai grave ale pielii sau vrei sa-ti mentii aspectul tanar, aceasta carte iti arata cum sa-ti pastrezi tenul sanatos si curat, care sunt cauzele anumitor probleme dermatologice si cum pot fi acestea rezolvate.

Patrick Holford, unul dintre cei mai cunoscuti specialisti in nutritie, a fondat la Londra, in anul 1984, Institute for Optimum Nutrition si este un invitat constant al emisiunilor de televiziune si radio din Marea Britanie si din alte tari. Este unul dintre sustinatorii ideii ca multe boli cronice pot fi mai bine tratate cu dieta si suplimente decat cu medicamente si ca medicina moderna a devenit prea dependenta de acestea din urma. A publicat peste 30 de carti, in 33 de limbi. Dintre acestea, la Editura Litera au mai aparut: 'Detoxifierea fica­tului in 9 zile' (2010) si 'Alergii alimentare – prevenire, depistare, tratare' (2010).

Natalie Savona, coautorul lucrarii, este un nutritionist apreciat, specializata in problemele pielii.

×
Subiecte în articol: carte