x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Info

Info

02 Iul 2006   •   00:00

Autobiografie - Viata lui Eriksson


Selectionerul Angliei, Sven Goran Eriksson, isi va scrie autobiografia, el urmand sa fie platit de editura pentru publicarea acesteia cu doua milioane de lire sterline (2,9 milioane de euro), informeaza Daily Mirror. Eriksson va relata in carte perioada in care a antrenat reprezentativa Angliei, pe care o va parasi dupa Cupa Mondiala.

Romanul VII - Moare Harry Potter


Harry Potter ar putea sa moara in cea de-a saptea carte a seriei ce il are ca personaj principal pe celebrul vrajitor creat de J.K. Rowling. Scriitoarea britanica Joanne Kathleen Rowling, in varsta de 40 de ani, a sugerat acest lucru intr-un interviu pentru postul de televiziune Channel 4. Ea a spus ca doua dintre personajele principale vor muri in capitolul final. "Am scris capitolul final in 1990, de aceea stiu cum se va termina seria aventurilor", a declarat Rowling.

Septembrie - Alegeri la AER


Noua conducere a Asociatiei Editorilor din Romania (AER) va fi aleasa la Adunarea Generala de la 21 septembrie, iar presedintele Gabriel Liiceanu va ramane in functie pana in jurul datei de 15 iulie, dupa care va fi stabilit un interimar, a declarat pentru Mediafax Doina Marian, director executiv AER. Directorul Humanitas, care conduce AER din 1999, a anuntat imediat dupa terminarea Salonului Bookfest ca nu va mai candida pentru un nou mandat la sefia asociatiei.

×
Subiecte în articol: carte