x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Întâlnire cu scriitorul Eugen Ovidiu Chirovici, în Cetatea Făgărașului

Întâlnire cu scriitorul Eugen Ovidiu Chirovici, în Cetatea Făgărașului

08 Aug 2019   •   13:47
Întâlnire cu scriitorul Eugen Ovidiu Chirovici, în Cetatea Făgărașului

Festivalul Artfestin, o ediție cu arome europene, se desfăşoară între 9 și 11 august, la Făgăraş. Organizatorii au pregătit trei zile de film, teatru, competiții muzică şi cultură.

Admiratorii scriitoriului Eugen Ovidiu Chirovici, unul dintre cei mai de succes autori contemporani din România, vor avea ocazia să-l întâlnească pe acesta în cursul zilei de vineri, de la ora 17.00. Evenimentul va fi moderat de Irina-Margareta Nistor, directorul artistic al festivalului. În cadrul acestuia, fanii lui Eugen Ovidiu Chirovici vor putea sta de vorbă cu scriitorul și vor putea obţine cărţi cu autograf.

Eugen Ovidiu Chirovici a cucerit lumea literară internațională cu cele mai recente romane scrise în limba engleză, "Cartea oglinzilor" și "Cartea secretelor", traduse în 39 de limbi.  Economist, jurnalist, scriitor și pictor, Chirovici a publicat peste 1.000 de articole în România și în străinătate și este autorul a numeroase romane și cărți de eseistică și istorie economică. În ultimii 15 ani a fost publicat exclusiv de Editura RAO. Mai multe amanunte, pe www.raobooks.com/autori/eugen_ovidiu-chirovici.

×