x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Jurnalul îţi oferă miercuri o carte care îţi dă fiori: "Al Treilea Război Mondial în formă continuată - Blestemul Apocalipsei moderne"

Jurnalul îţi oferă miercuri o carte care îţi dă fiori: "Al Treilea Război Mondial în formă continuată - Blestemul Apocalipsei moderne"

17 Sep 2019   •   14:29
Jurnalul îţi oferă miercuri o carte care îţi dă fiori: "Al Treilea Război Mondial în formă continuată - Blestemul Apocalipsei moderne"

Suntem aproape de distrugerea planetei sau nu? Răspunsurile le aflaţi în cartea oferită de Jurnalul începând de miercuri, 18 septembrie.

Cât de aproape sau de departe suntem acum de o catastrofă mondială care să distrugă civilizația umană este greu de spus, însă știm cu certitudine că în ultima jumătate de secol omenirea a fost de mai multe ori pe punctul să distrugă nu doar tot ceea ce crease în decursul mileniilor, dar chiar și condițiile elementare ale supraviețuirii vreunei ființe pe Terra. Nu doar clarvăzătorii, ci și mulți politologi sau oameni de știință spun că și astăzi Apocalipsa este cumplit de aproape!

Iată câteva subiecte din cartea "Al Treilea Război Mondial în formă continuată - Blestemul Apocalipsei moderne", de Jakob van Eriksson:

- De la Războiul Rece și „holocaustul nuclear” la lupta cu „islamo-fascismul”

- În 1983, prețul ratării Apocalipsei a fost de numai 1.000 de dolari!

- Războiul cibernetic împotriva Iranului - soluția păcii între SUA și China, mediată de Israel

- Criza Suezului

- Criza rachetelor din Cuba

- O nouă conflagrație mondială sau pacea universală? Terorismul face mai puține victime decât… fulgerul!

- De la Nostradamus la Baba Vanga, un șir de profeții sumbre care se tot verifică…

Nu rata începând de miercuri, 18 septembrie, volumul "Al Treilea Război Mondial în formă continuată - Blestemul Apocalipsei moderne"! Preţ special: 15,9 lei ziarul + cartea.

 

×