x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Jurnalul îți oferă o nouă superbucurie de vacanţă pentru copii: Simona și racheta ei magică

Jurnalul îți oferă o nouă superbucurie de vacanţă pentru copii: Simona și racheta ei magică

06 Aug 2018   •   10:38
Jurnalul îți oferă o nouă superbucurie de vacanţă pentru copii: Simona și racheta ei magică

Jurnalul de luni, 6 august, îţi aduce aduce ”Simona și racheta ei magică”, un basm de citit pe nerăsuflate, personajul principal fiind un model demn de urmat pentru cei mici.

O româncă este comoara noastră naţională! Dacă în multe domenii suntem mai spre coada clasamentelor, ei bine, la tenis suntem numărul 1. În întreaga lume! Prin voinţă, muncă, răbdare şi talent, Simona a devenit un model demn de urmat pentru întreaga naţiune. Iar un basm despre simpatica jucătoare nu va face decât să-i bucure pe cei mici, să le dea un exemplu de reuşită şi să-i facă să-şi dorescă să-i calce pe urme.

Basmul minunat în care fetița cu codițe blonde și cu ochi albaștri, care a uimit lumea prin perseverență și talent, vă este oferit cu Jurnalul de luni, 6 august. Simona călătorește prin Regatul Drăgălașilor, alături de Marele Mustăcios și de Iepurașul Iliuță, se luptă cu toți Nesuferiții și, desigur, cucerește terenul de tenis și salvează lumea întreagă, îi va încânta pe copii. Și poate îi va inspira să aleagă calea Simonei, probabil cea mai bună sursă de inspiraţie din România zilelor noastre. Și cine ştie, poate copilul sau nepoţelul tău va ajunge într-o zi numărul 1 în lume, nu neapărat în tenis, ci în domeniul său de activitate, folosind ceea ce va învăţa din acest basm: cu muncă şi voinţă poţi realiza lucruri frumoase în viaţă.

Caută la chioşcuri, începând de luni, 6 august, cartea "Simona și racheta ei magică", la preţul special de 11,9 lei.

×
Subiecte în articol: Simona și racheta ei magică