x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Jurnalul Naţional îţi aduce de miercuri, 9 noiembrie, catalogul “Români care dezvoltă România”, la un preţ special: 7,9 lei

Jurnalul Naţional îţi aduce de miercuri, 9 noiembrie, catalogul “Români care dezvoltă România”, la un preţ special: 7,9 lei

04 Noi 2016   •   16:57
Jurnalul Naţional îţi aduce de miercuri, 9 noiembrie, catalogul “Români care dezvoltă România”, la un preţ special: 7,9 lei

Catalogul “Români care dezvoltă România”, un produs editorial de calitate, marca Intact Media Group, va fi distribuit cu ziarul Jurnalul Naţioanl începând de miercuri, 9 noiembrie, la un preţ special: 7,9 lei.

 Topul celor mai puternici 100 de antreprenori români aduce în atenţia publicului numele, activitatea şi performanţele afaceriştilor autohtoni care au avut şi au o contribuţie esenţială în dezvoltarea economiei şi în promovarea adevăratului capital românesc.

 “Români care dezvoltă România” reprezintă clasamentul celor mai importanţi oameni de afaceri români, ierarhizaţi după cifrele de afaceri ale firmelor pe care le conduc.

Mulţi dintre antreprenorii pe care o să-i cunoaşteţi prin intremediul catalogului “Romani care dezvolta Romania” nu au mai apărut vreodată într-un catalog al oamenilor de succes pe plan local, nu fac parte dintre numele des vehiculate în astfel de publicaţii, întrucât nu au fost de acord, până acum, să fie în prim-planul atenţiei.

“Pe mulţi i-am convins că a venit vremea să fie cunoscuţi de publicul larg după ce le-am arătat cât de importantă este în dezvoltarea noastră ca naţiune conştiinţa prezenţei în economie a unui important capital românesc” a declarat Alessandra Stoicescu, director executiv Intact Media Group şi coordonator al acestui proiect.

“Români care dezvolta România” cuprinde zeci de poveşti inspiraţionale ale unor familii care au avut curaj şi au pornit afaceri cu un împrumut, pentru a ajunge la cifre de afaceri impresionante.

Vă invităm să descoperiţi aceste personalităţi, aceste poveşti speciale ale celor care contribuie la noua identitate de business a Romaniei, cumpărând Jurnalul Naţional de miercuri, 9 noiembrie.

Pe lângă informaţiile interesante despre cei mai puternici oameni de business din România, catalogul poate reprezenta un imbold şi o sursă de inspiraţie pentru cei care fac primii paşi în domeniul afacerilor.

×