x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Jurnalul Naţional, la Salonul de carte

Jurnalul Naţional, la Salonul de carte

de Ilinca Dima    |    06 Mar 2008   •   00:00
Jurnalul Naţional, la Salonul de carte

Standul Jurnalului Naţional vă aşteaptă până duminică la cea de-a XIII-a ediţie a Salonului de carte şi presă, deschis la Muzeul Naţional de Istorie a României.

Standul Jurnalului Naţional vă aşteaptă până duminică la cea de-a XIII-a ediţie a Salonului de carte şi presă, deschis la Muzeul Naţional de Istorie a României.

 

 

Evenimentul, organizat de firma Amplus International Ltd în parteneriat cu Departamentul de Relaţii Interetnice al Guvernului României, va găzdui astăzi, ora 12:00, lansarea monografiei “Histria. La basilique épiscopale”, vol. XIII, semnată de Alexandru Suceveanu, apărută la Editura Academiei Române. Tot astăzi, ora 14:00, va avea loc lansarea Anuarului “Muzeul Naţional” vol. XIX, editat de MNIR, iar de la ora 16:00 standul Jurnalului Naţional vă aşteaptă cu un eveniment Zoom – supliment de ştiinţă şi descoperiri al cotidianului nostru – care îl aduce în prim plan pe împăratul Napoleon Bonaparte, material completat cu DVD-ul din seria Discovery “Mari cuceritori ai lumii”. În cadrul standului nostru veţi avea parte de reduceri de preţ la toate produsele marca Jurnalul Naţional. De asemenea, vă prezentăm toată Muzica de Colecţie, de la volumul I şi până la cel pe care îl vom dedica doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia zilei de 8 martie.

 

 

 

Sesiune de autografe. Salonul vă prilejuieşte şi vineri un program atractiv. Astfel, la ora 13:00 va fi lansat Anuarul “Cercetări Numismatice”, vol. XII-XIII, editat de MNIR, dar şi revista Studii de Preistorie nr. 4 – Industria materiilor dure animale în preistoria României, autor Corneliu Beldiman, şi Suplimentul nr. 2 al revistei Studii de Preistorie.

La standul Jurnalul Naţional vă vor întâmpina de această dată doi invitaţi speciali ai Jurnalului tv, Manuela Fedorca şi noul ei partener de prezentare la cârma emisiunii “Zodia Fluturelui”, modelul Bogdan Vlădău, care vor împărţi autografe celor prezenţi la faţa locului. Sâmbătă, începând cu ora 11:00, sunteţi invitaţi la o serie de lansări ale Editurii Eminescu: volumul de poezii “Totul cântă-n jurul meu” de Luminiţa Zaharia, ora 12:00 “Pleonasm roşu” de Bogdan Cristian Târziu, ora 13.00 “Fior” de Irina Grigorescu, ora 14:00 “Crunta dualitate” de Viorel Chitea.

 

 

Acces liber. Salonul de carte şi presă de la Muzeul Naţional de Istorie a României găzduieşte şi activităţi din cadrul programului “2008 – Anul European al Dialogului Intercultural”. Astfel, puteţi vizita standul colectiv al Departamentului de Relaţii Interetnice şi organizaţiilor minorităţilor naţionale, în cadrul căruia puteţi afla o mulţime de lucruri interesante referitoare la specificitatea etnică.

Accesul în expoziţie este liber, iar organizatorii speră ca preţurile promoţionale practicate la standuri să reprezinte argumente majore pentru a face o vizită la Muzeul Naţional de Istorie a României, unde puteţi alege din bogata ofertă de carte tehnică, didactică, ştiinţifică, universitară, academică, economică, enciclopedică, beletristică, memorialistică, informatică, dar şi carte pentru copii. Salonul de carte se va închide duminică, 9 martie.

×
Subiecte în articol: arte national carte