x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Literatură motivaţională

Literatură motivaţională

de Sebastian S. Eduard    |    08 Iul 2007   •   00:00
Literatură motivaţională

Se poartă literatura motivaţională. Iată două volume aparţinănd unor clasici ai genului:"Inteligenţa emoţională in lidership" şi "Secretele succesului"

Se poartă literatura motivaţională. Iată două volume aparţinănd unor clasici ai genului.

Inteligenţa emoţională in lidership

Cum ar arăta viaţa noastră, dacă instituţiile in care lucrăm ar fi conduse de lideri care ne inspiră? Cum ar fi şcolile in care invaţă copiii noştri, dacă profesorii ar pune accent pe dezvoltarea inteligenţei emoţionale? In paginile cărţii de faţă se regăsesc experienţele multor lideri cu o inteligenţă emoţională deosebită. Din cercetarea acestor cazuri au ieşit la iveală răspunsuri la intrebări vitale privind conducerea bazată pe inteligenţă emoţională.

Secretele succesului

Problema nu este ignoranţa, ci lipsa de acţiune. Scopul acestei cărţi este să reafirme, să ilustreze, să scoată la lumină şi să glorifice o mulţime de adevăruri vechi şi fundamentale, să vă imboldească şi să vă determine să faceţi ceva pentru a le aplica.

Pe Dale Carnegie il regăsim in topul celor mai bine vănduţi autori din toate timpurile. La jumătate de veac de la moartea lui, atăt scrierile, căt şi cursurile sale sunt la fel de solicitate ca şi in primii ani după lansare. Cartea sa a fost best-seller timp de zece ani in topul New York Times.

×
Subiecte în articol: carte