x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Mengotti: Frumuseţea made in Italy

Mengotti: Frumuseţea made in Italy

de Loreta Popa    |    19 Oct 2008   •   00:00
Mengotti: Frumuseţea made in Italy

Palatul Regal a fost gazda unui eveniment special, un spectacol în care moda, arta şi cultura au definit un stil: Mengotti.



Palatul Regal a fost gazda unui eveniment special, un spectacol în care moda, arta şi cultura au definit un stil: Mengotti.


O vorbă veche spune că toate drumurile duc la Roma. Ei bine, marţi, 14 octombrie, toate drumurile au dus la Palatul Regal, unde clasicul rafinament italian a făcut deliciul publicului numeros. Contribuţia Italiei în lumea modei a fost şi este vizibilă în toate domeniile designului, de la fabrici la creaţii vestimentare şi accesorii. Prezentarea Mengotti a fost o manifestare dedicată modei, artei şi culturii, un spectacol incredibil de sunet şi lumini. "Moda nu este un concept în sine, este o ocazie excelentă de a exprima artă, cultură, civilizaţie. Celebrăm împreună cu dumneavoastră stilul, frumuseţea, creativitatea şi eleganţa Made in Italy", declara Adriano Mengotti.
Colaborare. Un mix italian constituit din Prada, D&G, Giorgio Armani, Valentino, Versace şi Fendi a entuziasmat toată suflarea prezentă. Demn de menţionat este faptul că grupul Mengotti a continuat tradiţia de mecena colaborând cu Muzeul Naţional de Artă din Bucureşti pentru restaurarea a două lucrări ale pictorului Theodor Aman: "Femeie în vernil" şi "Fraţii Aman la masă".

×
Subiecte în articol: carte