x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Miercuri, 10 aprilie, exclusiv cu Jurnalul. "Minuni inexplicabile și blesteme îngrozitoare care ne-au influențat istoria"

Miercuri, 10 aprilie, exclusiv cu Jurnalul. "Minuni inexplicabile și blesteme îngrozitoare care ne-au influențat istoria"

09 Apr 2019   •   11:40
Miercuri, 10 aprilie, exclusiv cu Jurnalul. "Minuni inexplicabile și blesteme îngrozitoare care ne-au influențat istoria"

Miracolul se poate suprapune tulburător blestemului, afuriseniei, anatemei sau descântecului, generând o serie de întâmplări ciudate și spectaculoase, de multe ori cu finalitate tragică. Citeşte un volum dedicat acestor evenimente "Minuni inexplicabile și blesteme îngrozitoare care ne-au influențat istoria", care apare începând de miercuri, 10 aprilie, împreună cu Jurnalul.

 

Iată ce poţi citi în volumul care apare miercuri cu Jurnalul:

- Cum a scăpat Mihai, marele ban al Craiovei și viitorul voievod al Țării Românești, de securea gâdelui.

- Rugăciunea isihastă și icoanele făcătoare de minuni din mânăstirile românești și bisericile bucureștene.

- Blestemul lui Vlad Țepeș asupra Bucureștiului și alte acte de magie neagră sau profeții apocaliptice.

- Mânăstirea bântuită de la Chiajna și alte locuri blestemate din România.

- Un blestem al lui Ștefan cel Mare și multe anateme ale înaltelor fețe bisericești sau afurisenii ale simplilor mireni. Despre ce poate să cânte Grigore Leșe.

- O poveste de altădată despre o Prințesă care a căzut victimă blestemului propriilor diamante.

Volumul "Minuni inexplicabile și blesteme îngrozitoare care ne-au influențat istoria" poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând e miercuri, 10 aprilie, împreună cu ziarul Jurnalul. Preţ special: 15,9 lei ziar+carte.

×