x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Miercuri, 10 iulie, Jurnalul îţi oferă cartea. "Disparițiile ciudate pentru care încă nu există nicio explicație. Ce s-a întâmplat cu ei?"

Miercuri, 10 iulie, Jurnalul îţi oferă cartea. "Disparițiile ciudate pentru care încă nu există nicio explicație. Ce s-a întâmplat cu ei?"

09 Iul 2019   •   14:22
Miercuri, 10 iulie, Jurnalul îţi oferă cartea. "Disparițiile ciudate pentru care încă nu există nicio explicație. Ce s-a întâmplat cu ei?"

Cum a dispărut, de fapt, fiica cea mare a lui Al Bano și a Rominei Power? Ce s-a întâmplat cu Exploratorul Roald Amundsen? Cum a pierit milioanerul Michael Rockefeller, mâncat de canibalii papuași? Sau cum a dispărut fiul acorului Errol Flynn în junglă, răpit de Khmerii Roșii? Iată câteva dintre subiectele abordate în cartea "Disparițiile ciudate pentru care încă nu există nicio explicație. Ce s-a întâmplat cu ei?", oferită miercuri de Jurnalul.

Celebrități dispărute inexplicabil, exploratori pierduți pe vecie pe tărâmuri impenetrabile, politicieni căzuți victime ale unor comploturi criminale, revoluționari dispăruți în neant, tâlhari ai aerului, jurnaliști din cale afară de curioși, moștenitori ai unor milionari care se plictiseau pe acasă, dar și oameni simpli ajunși în situații bizare - iată tot atâtea mistere imposibil de deslușit și o multiplicare exponențială a teoriilor conspirației: disparițiile care au zguduit secolul XX și pentru care nu avem încă niște chei plauzibile de interpretare!

Câteva dintre dezvăluirile din cartea care apare miercuri, 10 iulie, împreună cu Jurnalul:

- Exploratorul Roald Amundsen, pierdut în imperiul ghețurilor eterne

- Ambrose Bierce și secretele revoluției lui Pancho Villa

- Amelia Earhart și teoriile conspirației: cea mai cunoscută aviatoare americană a fost executată de japonezi sau a apelat la un transfer de identitate?

- Dispariția lui Antoine de Saint-Exupéry, părintele Micului Prinț - doborât de inamic sau o stranie sinucidere?

- Camilo Cienfuegos, tovarășul de luptă al lui Fidel Castro

- Michael Rockefeller, mâncat de canibalii papuași

- Ben Barka, o crimă politică și un cadavru îngropat sub clădirea Fundației „Louis Vuitton”

- Harold Holt, un prim-ministru al Australiei care a plecat să înoate în larg și nu s-a mai întors niciodată pe țărm.

- Fiul lui Errol Flynn a pierit în junglă, răpit de Khmerii Roșii

- D.B. Cooper, cel mai misterios pirat al aerului

- Jimmy Hoffa, o poveste tenebroasă cu Mafia

- Cum a dispărut Ylenia, fiica cea mare a lui Al Bano și a Rominei Power?

- Fenomene și întâmplări ciudate pe glob care au presupus și dispariții imposibil de explicat.

Nu rata miercuri o carte plină de dezvăluiri şi de teorii ale conspiraţiei! Preţ special: 15,9 lei volumul + ziarul Jurnalul.

×