x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Miercuri, 22 mai, Jurnalul îţi oferă ultimul volum al colecţei Esoterica. "Conducătorii secreți ai României moderne. Societăți oculte și grupuri de interese"

Miercuri, 22 mai, Jurnalul îţi oferă ultimul volum al colecţei Esoterica. "Conducătorii secreți ai României moderne. Societăți oculte și grupuri de interese"

21 Mai 2019   •   12:07
Miercuri, 22 mai, Jurnalul îţi oferă ultimul volum al colecţei Esoterica. "Conducătorii secreți ai României moderne. Societăți oculte și grupuri de interese"

Trei momente epocale în istoria României -  Revoluţia de la 1849, Unirea Mică din 1959 şi Unirea Mare din 1918 - au fost realizate cu contribuţia masoneriei. Cartea "Conducătorii secreți ai României moderne. Societăți oculte și grupuri de interese ", oferită de Jurnalul de miercuri, 22 mai, prezintă poveştile pline de farmec ale acelor vremuri vitale pentru ţara noastră.

Membri ai lojelor românești și internaționale au influențat în mare măsură mersul evenimentelor, contribuind la formarea statului unitar și la acceptarea acestei realități de către Europa. De la Bălcescu, Kogălniceanu și Cuza la Vaida-Voevod și Martha Bibescu, un număr impresionant de personalități care au modelat destinul națiunii române s-au revendicat din masonerie, un fenomen de care nu se poate face abstracție chiar dacă dictaturile carlistă și comunistă au încercat să îl treacă sub tăcere din felurite rațiuni…

Nu rata volumul "Conducătorii secreți ai României moderne. Societăți oculte și grupuri de interese", care apare cu Jurnalul de miercuri, 22 mai. Preţ special: 15,9 lei ziarul + cartea.

×