x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Miercuri, 3 aprilie, exclusiv cu Jurnalul. "Blestemele comorilor ascunse ale românilor și ale altor neamuri care au trecut prin România"

Miercuri, 3 aprilie, exclusiv cu Jurnalul. "Blestemele comorilor ascunse ale românilor și ale altor neamuri care au trecut prin România"

02 Apr 2019   •   11:53
Miercuri, 3 aprilie, exclusiv cu Jurnalul. "Blestemele comorilor ascunse ale românilor și ale altor neamuri care au trecut prin România"

Ce bogăţii fabuloase sunt ascunse în pământul României? Dar ce blesteme îi ajung pe cei ce le descoperă? Jurnalul îţi aduce miercuri o carte spectaculoasă, plină de aventură şi mister: "Blestemele comorilor ascunse ale românilor".

Vatră a unor civilizații bogate, dar și vad milenar pentru trecerea a zeci de valuri migratoare, teritoriul României este suprasaturat de comori arheologice, veritabile tezaure artistice și istorice din metale prețioase. Descoperite de multe ori din pură întâmplare, aceste bogății fabuloase au adus cu ele o serie teribilă de nenorociri! Se spune, de altfel, că orice asemenea comoară vine „la pachet” împreună cu un blestem îngrozitor, care, o dată ignorat, dezlănțuie pe loc demonii…

Iată ce poţi citi în cartea "Blestemele comorilor ascunse ale românilor și ale altor neamuri care au trecut prin România", care apare miercuri cu Jurnalul:

- O țară plină de tezaure care așteaptă să fie descoperite… dar care sunt apărate de blesteme teribile, aducătoare de moarte!

- Comoara enormă a lui Miloș Obrenovici a înghițit sute de vieți omenești

- Jaful de la Senat. Cum a fost furat tezaurul vizigot „Cloșca cu puii de aur” și sfârșitul misterios – demn de teoria conspirației – al hoțului Grigore Pantazescu

- Valoroasele pumnale de la Perșinari (cât pe-aci să fie topite ca aur dentar!) și „piatra filosofală” a lui Paracelsus

- Dacă aproape orice brazdă de plug scoate la iveală podoabe din metal strălucitoare… Povești incredibile despre comorile lui Decebal și ale regilor Daciei

- Când câinii capătă „uitătură de lup”. Kosoniada și epopeea brățărilor dacice – ecuații cu mai multe necunoscute

- Nici argintul nu e de ignorat, nu-i așa?

Volumul "Blestemele comorilor ascunse ale românilor și ale altor neamuri care au trecut prin România" se găseşte la chişcuri, începând de miercuri, 3 aprilie, la preţul special de 15,9 lei cartea + ziarul Jurnalul.

 

 

×