x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Miercuri, 4 decembrie, Jurnalul îţi aduce cartea "Fecioara de la Sihla și alte mistere ale pădurilor din România încărcate de sacralitate"

Miercuri, 4 decembrie, Jurnalul îţi aduce cartea "Fecioara de la Sihla și alte mistere ale pădurilor din România încărcate de sacralitate"

03 Dec 2019   •   13:16
Miercuri, 4 decembrie, Jurnalul îţi aduce cartea "Fecioara de la Sihla și alte mistere ale pădurilor din România încărcate de sacralitate"

Codrii seculari din munții noștri abundă în povești fascinante aflate la interferența cu mitul și cu legenda. Cartea oferită în acestă săptămână de Jurnalul te poartă în pădurile mustind de sfințenie, într-o realitate paralelă, rezervată doar inițiaților.

Iată câteva subiecte abordate în volumul "Fecioara de la Sihla și alte mistere ale pădurilor din România încărcate de sacralitate":

- De la Sihla la Pecerska din Kiev, povestea Sfintei Teodora din Carpați

- Chilia din pădure a Sfântului Serafim, cuviosul care hrănea un urs uriaș

- Blestemul călugărilor din schitul ars din Oltenia

- Întâmplări terifiante cu monahii dintr-o pădure din Bărăgan

- Altarul din pădure al lui Arsenie Boca, cel răstignit de Securitate între brazi

Nu rata începând de miercuri, 4 decembrie, volumul "Fecioara de la Sihla și alte mistere ale pădurilor din România încărcate de sacralitate"! Preţ special: 15,9 lei ziarul Jurnalul şi cartea.

×