x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Miercuri, o carte despre magia albă şi magia neagră, oferită de Jurnalul: "Cele mai celebre cazuri de vrăjitorie din Țările Române"

Miercuri, o carte despre magia albă şi magia neagră, oferită de Jurnalul: "Cele mai celebre cazuri de vrăjitorie din Țările Române"

22 Oct 2019   •   15:05
Miercuri, o carte despre magia albă şi magia neagră, oferită de Jurnalul: "Cele mai celebre cazuri de vrăjitorie din Țările Române"

Istoric vorbind, de la șamanii daci la Mama Omida, vrăjitoria a funcționat pe aceste tărâmuri neîntrerupt, demonstrând apetitul special pentru supranatural al poporului de pe aceste meleaguri. Cartea pe care Jurnalul ţi-o aduce începând de miercuri îţi explică ce înseamnă vrăjile misterioase, practicile oculte, descântecele și invocările malefice, farmecele și influențările ursitei, „făcăturile” și „mersul prin fum”.

Iată câteva subiecte ale noului volum:

- Magie albă și magie neagră din epoca dacică la cea medievală și până în epoca modernă. Avertismentul Părintelui Cleopa.

- A fost o vreme când femeile care „umblau cu farmece” erau arse pe rug. S-a întâmplat și în spațiul românesc!

- Sabatul și Balta Vrăjitoarelor: satanism mioritic.

- Vrăjitoarele familiei Nicolae și Elena Ceaușescu.

- Incredibilul caz Oana Zăvoranu vs. vrăjitoarele Melissa și Vanessa.

- Preoții care deschid Cartea - magie mistică.

Caută la distribuitorii de presă Jurnalul şi volumul "Cele mai celebre cazuri de vrăjitorie din Țările Române. Mărturii uluitoare despre ocultism, satanism și practici păgâne", la preţul de numai 15,9 lei.

×