x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte O săptămână de festival de cărţi, numai cu Jurnalul Naţional! Câştigă încă două volume!

O săptămână de festival de cărţi, numai cu Jurnalul Naţional! Câştigă încă două volume!

26 Mai 2017   •   10:28
O săptămână de festival de cărţi, numai cu Jurnalul Naţional! Câştigă încă două volume!

Dacă e Bookfest, e sărbătoarea cărţii. Jurnalul Naţional îţi oferă cele mai noi apariţii de la editura RAO. Tot ce trebuie să faci este să urmăreşti până la finalul acestei săptămâni site-ul jurnalul.ro şi să răspunzi corect la întrebarea despre fiecare dintre cele 10 cărţi pe care le punem la bătaie. Câştigătorii vor fi anunţaţi personal prin email şi pe site, în ziua de luni, 29 mai.

Pentru astăzi, oferim volumele "Despre cultura de ieri și românii de azi. Convorbiri cu academicianul Răzvan Theodorescu", de Narcis Dorin Ion şi "Mai sunt judecători la Berlin", de Dan Radu Rușanu. Trimite răspunsul la întrebarea "Ce editură publica cele doua carti?" pe adresa concurs@jurnalul.ro şi poţi intra în posesia celor doua volume.

Lansarea cărţii "Despre cultura de ieri și românii de azi" va avea loc în prezența autorului Narcis Dorin Ion și a eroului principal al cărții, academicianul Răzvan Theodorescu, vineri, 26 mai, ora 18.00, la standul RAO din cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest, Romexpo. Cel de-al doilea volum va avea lansarea în carul aceluiaşi eveniment, în ziua de sâmbătă, 27 mai, de la ora 14.00.

×
Subiecte în articol: bookfest Editura Rao