x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte “Punct...” e un curs de scriere creativă

“Punct...” e un curs de scriere creativă

03 Dec 2012   •   20:03
“Punct...” e un curs de scriere creativă
Sursa foto: ciprian

Asociaţia Culturală “Control N” organizează, în perioada 14 ianuarie - 19 martie 2013, cursul de scriere creativă “Punct…”, susţinut de scriitorul Cristian Teodorescu. Înscrierile au loc până la 1 ianuarie, la adresa info@controln.ro sau la numărul de telefon 0723.345.032. Vor fi admise 15 persoane, iar cursul se va ţine în fiecare marţi, între orele 19:00 şi 21:00, la sediul asociaţiei, din Strada Transilvaniei nr. 10, Bucureşti.

“Control N” anunţă că participanţii “vor fi ghidaţi în descoperirea referinţelor literare, în identificarea propriilor teme, în alegerea stilului, în structurarea unei povestiri, în organizarea timpului, în relaţionarea cu propria lucrare”. Ei trebuie să scrie un fragment de proză scurtă la alegere. Cursul este interactiv și își propune să stimuleze creativitatea participanţilor.

Asociaţia doreşte să promoveze autorii şi lucrările lor pe site-ul Liternet.ro, partenerul cursului “Punct...”. Liternet.ro oferă şi o bursă ce constă în “posibilitatea de a avea, timp de trei luni, o rubrică săptămânală” în această revistă electronică, câştigătorul urmând să fie ales de Cristian Teodorescu. (M.S.)

×