x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Puţin masaj? Oricând cu plăcere!

Puţin masaj? Oricând cu plăcere!

17 Ian 2010   •   00:00
Puţin masaj? Oricând cu plăcere!
Sursa foto: /stockexpertcom

Editura All ne propune două volume adresate în primul rând publicului feminin. Extrem de elegante, apărute în condiţii grafice de excepţie, "Masajul" şi "Masajul facial" sunt volume pe care le poţi folosi pentru tine sau pe care le poţi da cadou. Mai mult, cartea prezintă un sistem de închidere cu magnet.



În cele două volume, renumita profesoară de masaj Beata Aleksandrowicz vă prezintă şedinţe liniştitoare de cinci minute pe care le poate face oricine, oricând şi oriunde. Dacă aveţi nevoie dimineaţa când vă treziţi de un masaj care să vă învioreze sau dacă vă pregătiţi de o întâlnire; dacă partenerul dumneavoastră ar dori să scape de tensiune sau dacă copilului dumneavoastră îi e greu să adoarmă; dacă vă simţiţi stresat, aici găsiţi mişcări şi exerciţii care vă pot ajuta să scăpaţi de aceste neplăceri, să vă reechilibraţi şi să vă reenergizaţi.

Urmaţi pas cu pas instrucţiunile pentru a vă masa singură partenerul, copilul sau prietenii, chiar dacă nu aţi mai făcut-o niciodată până acum. Aici descoperiţi masaje eficiente în viaţa dumneavoastră de zi cu zi şi tipuri de masaje pe care le puteţi face oriunde v-aţi afla.

Beata Aleksandrowicz este un recunoscut "mogul al masajului" (nu râdeţi!) şi autoare de editoriale la Sunday Telegraph; s-a specializat în tehnica masajului în ultimii zece ani.

Este coproprietara a trei centre Pure Massage din Londra şi organizează în mod regulat workshop-uri. Cele două volume - "Masajul" şi "Masajul facial" - sunt primele ei cărţi.

5498-111352-sc0001f57502.jpg

×
Subiecte în articol: carte