x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte “Raiul Lupilor Îngeri” se lansează la Aida Pub!

“Raiul Lupilor Îngeri” se lansează la Aida Pub!

de Dana Andronie    |    24 Feb 2013   •   15:14
“Raiul Lupilor Îngeri” se lansează la Aida Pub!

Poetul scăpat din “gura inimii”, Adrian Sărmăşan, îşi va lansa la Aida Pub, joi, 28 februarie, cartea “Raiul Îngerilor Lupi”. Intrarea este liberă, pentru ca publicul care apreciază arta să poată cumpăra volumul, care costă 30 de lei.

După ce a încetat să mai fie copil (pierzându-şi tatăl, care a plecat într-o lume mai bună), nouă ani a căutat cuvintele, versurile potrivite pentru a scrie un poem. Se apuca de el dar, de fiecare dată, simţea că nu e ceea ce îşi doreşte cu adevărat să transmită. Până când, în dimineaţa zilei de 4 mai 2010, a scris de parcă era teleghidat, în doar câteva minute, fără să lase creionul să respire. După ce a dus la bun sfârşit poemul, a stat singur toată ziua. A avut nevoie să-şi revină din ameţeala emoţiilor.  

Scrie acolo unde îl prinde inspiraţia. Scrie în maşină, la birou, la diverse întâlniri, alege crochiurile şi începe să lege divin cuvintele. Mai are şi revelaţii, că ceea ce el aşterne pe hârtie vine de undeva de Sus.

Autorul vă aşteaptă la Aida Pub pe 28  februarie, de la ora 18:00, pentru a vă bucura alături de el  de apariţia “unui volum de versuri şi scurte proze, oglinda fidelă a anilor recent petrecuţi  în  această controversată, dar frumoasă lume a artei, unde coborâşurile şi căderile  au rampe de lansare pe orbite infinite”. La lansare au fost invitaţi: Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Zoia Alecu, Ada Milea, Alina Manole, Maria Gheorghiu, Andrei Păunescu, Radu Pietreanu&Cristi Pup, Fox Studis, Ovidiu Mihăilescu, Eugen Avram şi Puiu Creţu. Cu asemenea invitaţi, bineînţeles că se va cânta mult şi bine! “Să aprindem cerul şi să lovim întunericul cu căldura sa. Tot ce contează cu adevărat, la final, este că ai iubit! Vă aştept cu nerăbdare!”, mărturiseşte autorul.

×
Subiecte în articol: adrian sarmasan