x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Robert T. Kiyosaki, considerat părintele educaţiei financiare moderne, îşi întâlneşte cititorii la Bucureşti 

Robert T. Kiyosaki, considerat părintele educaţiei financiare moderne, îşi întâlneşte cititorii la Bucureşti 

de Magdalena Popa Buluc    |    07 Mai 2019   •   14:06
Robert T. Kiyosaki, considerat părintele educaţiei financiare moderne, îşi întâlneşte cititorii la Bucureşti 

În timpul vizitei sale la Bucureşti, Robert T. Kiyosaki, autorul bestseller-ului internaţional „Tată bogat, tată sărac” (Curtea Veche Publishing), se întâlneşte cu cititorii săi la Diverta Lipscani, vineri, 10 mai, de la ora 19:00. Considerat părintele educaţiei financiare moderne, Kiyosaki va sta de vorbă cu cititorii şi va oferi autografe. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile. 

Susţinând o perspectivă asupra banilor care depăşeşte şi contrariază opiniile curente, Kiyosaki şi-a câştigat reputaţia de autor şi antreprenor sincer, direct şi pragmatic. El consideră că sfaturile clasice care pledează pentru economisirea banilor, obţinerea de diplome pentru căpătarea unui loc de muncă bun şi investirea pe termen lung într-un portofoliu diversificat constituie tot atâtea exemple de decizii nefericite şi păguboase, mai ales în contextul actualei crize economice globale. Analizându-şi propria experienţă de viaţă, Kiyosaki le recomandă tuturor — în special tinerilor şi antreprenorilor — să urmeze cursuri de educaţie financiară adaptate la lumea reală, întrucât sistemul tradiţional de învăţământ îi obişnuieşte de mici pe oameni cu o gândire financiară nesănătoasă.


Kiyosaki s-a născut şi a crescut în Hawaii. După terminarea liceului, şi-a continuat studiile la New York. Absolvind facultatea, a intrat în Marina Americană şi a luptat în Vietnam, ca ofiţer şi pilot de elicopter. În 1977 a înfiinţat o companie ce a scos pe piaţă primul portofel din nailon pentru surferi, care în scurtă vreme a devenit un produs de mare succes.

La 47 de ani s-a pensionat, dar se ocupă în continuare de investiţii, în special în domeniul imobiliar. În 1995, a devenit co-fondator al unei organizaţii internaţionale cu profil educaţional, care funcţionează în şapte ţări şi care şi-a propus iniţierea cursanţilor în arta afacerilor şi a investiţiilor. În calitate de specialist în educaţie, a vorbit de la cele mai importante tribune, la fel ca şi Og Mandino, Zig Ziglar sau Anthony Robbins. Cărţile sale s-au vândut în milioane de exemplare în toată lumea. Dintre cărţile scrise de Robert Kiyosaki, la Curtea Veche Publishing au apărut „Tată bogat, tată sărac”, „Ce este educaţia financiară, de fapt”, „Avantajul inechitabil”, „Un IQ financiar mai bun” sau „Frate bogat, soră bogată”. Cărţile sale pot fi comandate pe site-ul editurii şi se găsesc în librăriile din toată ţara. 


După întâlnirea de la Diverta Lipscani, Robert Kiyosaki va susţine la Bucureşti conferinţa Wealth Masters Tour alături de consultanţii săi financiari pe datele de 11-12 mai. 

×
Subiecte în articol: Robert Kiyosaki