x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Rockerul Nicu Covaci îşi lansează mâine cartea de pictură

Rockerul Nicu Covaci îşi lansează mâine cartea de pictură

22 Noi 2019   •   11:00
Rockerul Nicu Covaci îşi lansează mâine cartea de pictură

Super-eveniment la Târgul de carte Gaudeamus! Editura Integral, care a publicat toate volumele fondatorului trupei Phoenix, lansează albumul Nicolae Covaci Pictorul, sâmbătă 23 noiembrie orele 14.00.

Cartea prezintă în premieră peste 100 de fotografii cu lucrări de pictură și sculptură, realizate de-a lungul anilor de Nicu Covaci. Albumul este structurat în zece secțiuni și are 116 pagini.

Pe lângă comentariile scrise ale lui Nicu Covaci, cartea include și 12 QR, care conectează paginile volumului tipărit cu mediul online. Interviurile video, care deschid fiecare dintre cele 10 secțiuni ale cărții, se accesează pe smartphone cu o aplicație gratuită de scanare a codurilor QR. Din această perspectivă, albumul Nicolae Covaci Pictorul este primul smart-book / carte hibridă din domeniul artelor plastice publicat în România și - se pare - în lume.

Evenimentul va avea loc la Standul Editurii Integral, Târgul Gaudeamus, Romexpo, Pavilion B2, Stand 148, iar admiratorii se vor putea întâlni şi discuta cu idolul lor.

×
Subiecte în articol: nicu covaci