x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Să tragem de fiare, dar cu cap!

Să tragem de fiare, dar cu cap!

de Sebastian S. Eduard    |    15 Noi 2009   •   00:00
Să tragem de fiare, dar cu cap!
Sursa foto: /stockexpertcom

Dacă vă mai amintiţi Anatomia de-a 8-a, este bine să aprofundaţi



Editura Litera publică un volum care se adresează în primul rând celor care vor să-şi dezvolte corpul şi care preferă să citească anumite informaţii înainte de a se apuca să "tragă de fiare". "Anatomia unui corp perfect" este una dintre cele mai bine vândute cărţi de bodybuilding pe plan mondial!
5370-106724-3d_anatomia.jpg
Cu ajutorul a peste 400 de ilustraţii bogat colorate, volumul te ajută să studiezi corpul omenesc şi să tragi concluzii. Imaginile înfăţişează muşchii solicitaţi în timpul fiecărui exerciţiu şi modul în care interacţionează grupurile musculare între ele, dar şi cu tendoanele şi cu structurile osoase. Este ca şi cum am fi radiografiat corpul omenesc în timpul exerciţiilor pentru a-ţi oferi imagini sugestive, de profunzime, ale masei musculare. Această carte cuprinde şi capitole dedicate analizei anatomice a celor mai frecvente răni şi accidente petrecute în timpul antrenamentelor. De asemenea, te învaţă şi ce trebuie să faci să le previi sau cum să le tratezi. Vei găsi descrise amănunţit 115 exerciţii pentru braţe, piept, spate, picioare, fese şi abdomen, adică pentru cele mai importante grupe musculare.

Autorul cărţii este Frédéric Delavier, vicecampion al Franţei la ridicări de greutăţi în 1990, fost editor şef la revista PowerMag din Franţa şi redactor la publicaţia Le Monde du Muscle.

×
Subiecte în articol: carte