x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnal

Semnal

20 Aug 2006   •   00:00

Trei volume din colectiile Practic si La limita cunoasterii ale Editurii Polirom

"Teste pentru dezvoltarea memoriei"

Ni se intampla adesea sa fim pusi in situatii neplacute pentru ca am uitat ceva important: o lectie invatata la scoala, o informatie pe care trebuia sa o transmitem cuiva si multe alte asemenea mici accidente care ne indispun sau ne cauzeaza prejudicii, unele chiar grave. Volumul, conceput pe trei niveluri de dificultate: usor, mediu si dificil este un manual care ne va ajuta sa ne exersam memoria.

"Numerologie magica"

Volumul va initiaza intr-o arta divinatorie veche de peste 4.000 de ani, cu ajutorul careia puteti sa va descoperiti adevaratul destin, sa stabiliti compatibilitatea unui cuplu, sa tineti la distanta lucrurile malefice si sa va impliniti dorintele. Urmand pas cu pas indicatiile, va veti crea propriile talismane magice pentru dragoste, noroc si protectie.

"Totul despre chiromantie"

Chiromantia are ca scop prezicerea viitorului unei persoane pe baza interpretarii liniilor din palmele sale. Folosindu-se de vasta sa experienta in domeniu, Richard Webster realizeaza o incursiune in tainele acestei "stiinte". Conceputa ca un manual ilustrat pentru incepatori, cartea include si metoda indiana de ghicire in functie de caracteristicile degetului mare.
×
Subiecte în articol: carte