x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnal

Semnal

07 Mai 2006   •   00:00

Lecturi de vacanta. De ce nu? Editura Rao ne propune trei titluri de actiune.

Salasul mortii

"In curand va avea loc o crima. S-ar putea petrece in urmatoarele cateva ore. Mintile noastre pot simti si adulmeca sangele. Putem inchide ochii si putem inspira aroma. E parfumul mortii." Apelurile anonime primite de politistii din Derbyshire privind comiterea unui iminent asasinat pot fi doar o farsa sinistra. Insa vocea atat de calma si de detasata, care ii invita pe politisti in salasul mortii, nu poate apartine decat unui ucigas cu sange rece... iar salvarea urmatoarei victime ar putea sosi prea tarziu.

A 2-a sansa

Uciderea brutala a unei fetite si a unei batrane de culoare este considerata la inceput opera unui grup rasist si cele doua omoruri nu par sa aiba in comun decat sadismul cu care au fost comise. Detectivul Lindsay Boxer simte ca la mijloc e mai mult de atat si cheama din nou in ajutor Clubul Fetelor de la Crime.

Razbunarea lui Isabeau

Seria "Jocul lupoaicelor" continua cu acest al doilea volum. Razbunarea femeilor-lupoaice nu s-a implinit inca. In vreme ce Isabeau devine una dintre cele mai cunoscute lenjerese din Paris si preferata Regelui Francisc I, cand lucrurile pareau a intra pe fagasul normal, destinul le trimite o alta lovitura: FranIois de Chazeron porneste pe urmele lor pentru a le smulge teribilul secret pe care aceste femei il detin.
×
Subiecte în articol: carte