x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnal

Semnal

12 Mar 2006   •   00:00

Cateva titluri incitante din colectia Hexagon a Editurii Polirom. Va intereseaza zodiile?

Horoscopul de la A la Z

Una dintre cartile fundamentale din domeniul astrologiei, volumul descrie in detaliu semnificatiile planetelor in fiecare dintre zodii si case, conjunctiile favorabile si defavorabile dintre corpurile celeste, precum si numeroase alte aspecte astrologice esentiale pentru realizarea unui horoscop.

Conceput in 1910 de catre Llewellyn George, unul dintre cei mai importanti astrologi si promotori ai astrologiei din secolul XX, volumul clasic a fost completat cu notiuni moderne.

Zodiile si personalitatea

Sa cunosti zodiile inseamna sa afli ce-ti rezerva viitorul. In viata de cuplu, aceasta cunoastere este utila intelegerii celuilalt si a propriilor dumneavoastra coordonate interioare. Cartea va ofera, dintr-o perspectiva optimista, posibile chei de interpretare a misterelor persoanei de langa tine.

Initiere in Reiki

Tehnicile Reiki permit atingerea unui echilibru interior al spiritului si al trupului, precum si o comunicare absoluta cu toate elementele mediului in care traim. Canalizarea energiei reprezinta, conform traditiei Reiki, modalitatea optima de vindecare a bolilor fizice si spirituale. Manualul va ofera elemente de baza ale intelegerii principiilor Reiki si tine cont de varietatea scopurilor pentru care doriti sa le aplicati.
×
Subiecte în articol: carte