x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnal editorial

Semnal editorial

08 Oct 2006   •   00:00

Trei volume din seriile "Medicina naturista", "Medicina traditionala" sau "Sanatate" a Editurii Polirom.

Ceaiurile
Revenite la moda, ceaiurile constituie modalitatea cea mai eficienta de extragere a principiilor active din plante si, spre deosebire de medicamente, nu produc efecte secundare nedorite. O alternativa placuta si putin costisitoare pentru tratarea afectiunilor, tratamentele cosmetice si fortificarea organismului, ceaiurile sunt, in acelasi timp, o bautura relaxanta.

Sanatate si energie
Exista diverse metode destinate ameliorarii si intretinerii sanatatii prin dezintoxicarea organismului. Schimbarea regimului alimentar, postul negru, exercitiile fizice, meditatia, folosirea plantelor medicinale sau drenajul sunt doar cateva dintre acestea. Inainte de a urma un tratament medicamentos, adesea toxifiant, este bine sa luati in calcul mijloacele naturale de prevenire si tratare a disfunctiilor de care suferiti.

Medicina chinezeasca
Volumul ofera o combinatie de tratamente bazate pe remediile traditionale, acupunctura, masajul chinezesc. Cu ajutorul lor puteti gasi solutii de vindecare pentru problemele de sanatate fara sa apelati la medicamente. Urmand sfaturile oferite de aceasta carte veti descoperi calea spre o viata mai sanatoasa.
×
Subiecte în articol: carte