x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnal editorial

Semnal editorial

07 Ian 2007   •   00:00

Ei bine, sezonul turistic din Alpi este compromis. Asa ca, daca tot aveti buletinul la dvs. si vreti sa treceti granita, noi va propunem trei destinatii turistice. Si, apropo, trei carti, trei ghiduri turistice aparute la Corint, pentru a va motiva si informa.

Madrid
"O alegere excelenta pentru cei care vor totul sub o singura coperta", este de parere cotidianul Washington Post, atunci cand se refera la acest ghid turistic care incearca sa-ti dea, succint, cele mai importante informatii despre restaurante, hoteluri, magazine si muzee. Pe scurt, tot ceea ce-ti trebuie ca sa te descurci in Madrid.

Roma
Daca ati ajuns in Cetatea Eterna si sunteti acolo ca turist, aveti doua sanse: sa intrebati pe cineva in autobuz (mie in suta veti gasi un roman pe acolo, va asiguram) sau sa treceti ghidul de 200 de pagini la "lectura obligatorie" si sa-l parcurgeti in avion pe nerasuflate. Aceleasi detalii succinte despre cumparaturi, viata de noapte, cazare, excursii, restaurante.

Paris
Nu stim cat timp aveti pentru Paris, dar ghidul parizian va va scuti de multe dureri de cap. Harti minimale ale orasului, ale retelei de metrou, posibiltati de cazare, muzee si zonele de interes pentru turisti - toate le gasiti aici, condensate, indexate - numai bune pentru turistii grabiti. Ca doar nu o sa ramaneti la Paris...
×
Subiecte în articol: carte