x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Superoferta - Ce ziceti de un audiobook?

Superoferta - Ce ziceti de un audiobook?

19 Mar 2006   •   00:00

La inceput timid, dar apoi din ce in ce mai tare, audiobook-urile au inceput sa fie din ce in ce mai apreciate in Romania. Humanitas Multimedia va propune mai multe titluri extrem de interesante. Noi alegem doua, sub semnatura lui Gabriel Liiceanu: "Apel catre lichele" si "Declaratie de iubire".

In anul 1992 aparea la Humanitas prima editie a "Apelului catre lichele", cuprinzand eseuri si interviuri publicate de Gabriel Liiceanu in primii trei ani de dupa Revolutie. Volumul, repede epuizat, oferea ceva mai mult decat o simpla oglinda a istoriei prezentului; oferea criterii morale pentru dreapta ei judecare, repere pentru masurarea distantei care ne desparte de chipul ei ideal - normalitatea. Acest audiobook cuprinde track-uri precum "Apel catre lichele", "Meditatie despre activist", "Prostia ca incremenire in proiect" sau "De ce regi".

In fine, un al doilea audiobook pe care il recomandam este "Declaratie de iubire". CD-ul cuprinde doua capitole din volumul publicat in 2002, cele dedicate Monicai Lovinescu si, Virgil Ierunca. 0

×
Subiecte în articol: carte