x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Supravieţuirea "după”

Supravieţuirea "după”

01 Sep 2012   •   21:00
Supravieţuirea "după”

Linia bleu, colectie a Editurii All, ne propune "Cum sa nu mori din dragoste – zece principii de supravietuire afectiva', volum scris de italianul Walter Riso.

"Cum sa nu mori din dragoste' este o carte lipsita de ascunzisuri, care spune toate adevarurile despre acele aspecte ale relatiei care ne fac sa ne indoim daca facem lucrurile bine sau nu.

Pentru multi, dragostea e o povara, o durere dulce si inevitabila sau o cruce pe care trebuie s-o duca in spate, deoarece ei nu stiu, nu pot sau nu-si doresc sa iubeasca altfel.

Cartea este un ghid de supravietuire emotionala, format din zece principii necesare unei vieti sanatoase din punct de vedere emotional. Invatam ca pentru a iubi nu trebuie "sa mori din dragoste', sa suferi, sa devii sters, sa-ti pierzi orientarea, sa fii una cu cealalta persoana sau sa-ti pierzi identitatea.

Autorul
Walter Riso (nascut in Italia, in 1951) este un psiholog cu formare profesionala extinsa pe mai multe domenii si cu experienta academica. Este profesor universitar, specializat in terapia cognitiva. Riso a gasit o cale de a explica, intr-un limbaj simplu si direct, principalele probleme care ii impiedica pe oameni sa-si traiasca viata pe deplin. In ultimii ani, cartile lui s-au vandut in 1,7 milioane de exemplare in intreaga lume, fiind traduse in germana, olandeza, italiana, greaca si portugheza. Printre cartile sale se numara: "Manual para no morir de amor', "Ama y no sufras', "El arte de ser flexibile', "Jugando con fuego' etc.

Despre detoxifiere
Daca va simtiti obositi si stresati, aceasta s-ar putea sa fie consecinta nu doar a problemelor zilnice si a orelor suplimentare petrecute la serviciu, ci si a unei alimentatii necorespunzatoare. In acest caz, organismul dumneavoastra are nevoie de detoxifiere si revitalizare. Curele prezentate in carte va ajuta sa restabiliti echilibrul organismului si sa pierdeti kilogramele in plus, dar si sa va schimbati alimentatia, eliminind mancarurile nocive. Pe langa curele de detoxifiere si revitalizare – care pot fi urmate atat ca monodiete, cat si in paralel cu alimentatia obisnuita –, cei interesati gasesc o descriere detaliata a curelor Breuss si Gerson-Kelley impotriva cancerului.
Volumul "8 cure pentru detoxifierea si revitalizarea organismului' a aparut recent la Editura Polirom.

×