x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film 2012: cel mai bun an al lui Daniel Craig

2012: cel mai bun an al lui Daniel Craig

de Sebastian S. Eduard    |    03 Ian 2013   •   08:39
2012: cel mai bun an al lui Daniel Craig

Cu siguranţă că anul care s-a încheiat i-a adus actorului britanic care îl interpretează pe James Bond o grămadă de distincţii. Oficiale sau neoficiale. Oricum ar fi, Daniel Craig a avut un an fast...

Actorul britanic Daniel Craig ocupă primul loc în topul celor mai eleganţi bărbaţi din 2012 alcătuit de editorii revistei GQ.  Editorii revistei GQ alcătuiesc în fiecare an acest top - The 25 Most Stylish Men -, iar actorul Daniel Craig, protagonistul celor mai recente trei filme din franciza "James Bond", ocupă primul loc în clasamentul bărbaţilor cu cele mai elegante ţinute vestimentare din 2012. Se află în compania actorului american Zac Efron ( locul al doilea) şi a fotbalistul englez David Beckham (pe trei).

Actorul preferat

Potrivit unui sondaj realizat recent de postul de televiziune Sky Movies Daniel Craig este în acest moment actorul preferat al britanicilor, după ce a obţinut 26% din totalul voturilor exprimate, devansându-i pe Johnny Depp (11,5%), Will Smith (11,4%), Christian Bale (7%), Robert Downey Jr. (6%), Daniel Radcliffe (5%), Tom Cruise (4%), Colin Farrell (3,7%), Michael Fassbender (3,5%) şi Tom Hardy (2,8%).
Mai mult, Craig este şi cel mai bine plătit interpret al personajului James Bond din istorie, graţie unui contract care îi aduce starului britanic suma netă de 31 de milioane lire sterline (50 milioane de dolari). Sean Connery, George Lazenby, Timothy Dalton sau Pierce Brosnan au câştigat evident mai puţin decât el

Cel mai dorit
Daniel Craig ocupă prima poziţie şi într-un top al actorilor care au interpretat de-a lungul anilor personajul James Bond, cu care femeile britanice şi-ar dori cel mai mult să aibă o aventură. În acest top, alcătuit pe baza voturilor exprimate de membrii site-ului IllicitEncounters.com, actorul Daniel Craig a obţinut 43% din totalul opţiunilor exprimate.
Actorul Pierce Brosnan, care a ocupat primul loc în sondajul similar din 2011, a coborât în acest an pe locul al doilea, cu 26% din totalul voturilor. Sean Connery e pe trei.

007, cel mai influent personaj

Superspionul fictiv James Bond a primit titlul de cel mai influent bărbat de la Hollywood, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat online. Agentul secret, care în prezent este interpretat pe marele ecran de Daniel Craig, i-a învins în acest sondaj pe olimpicul medaliat cu aur Usain Bolt, situat pe locul al doilea, şi fostul preşedinte american Bill Clinton, situat pe locul al treilea. Explicând alegerea de pe primul loc, editorii site-ului dedicat bărbaţilor spun să personajul creat de Ian Fleming "s-a potrivit întotdeauna vremurilor în care a trăit": "James Bond i-a influenţat pe bărbaţi timp de şase decenii şi încă nu şi-a încheiat misiunea".

×
Subiecte în articol: daniel craig