x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film “A doua șansă” are PREMIERA pe 26 februarie la Happy Channel

“A doua șansă” are PREMIERA pe 26 februarie la Happy Channel

06 Feb 2018   •   13:39
“A doua șansă” are PREMIERA pe 26 februarie la Happy Channel

“A doua șansă”, noul blockbuster ce îi are în rolurile principale pe Özge Özberk și Kutsi, va putea fi urmărit începând din 26 februarie în premieră și în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel. O poveste impresionantă și unii dintre cei mai apreciați actori din Turcia alcătuiesc o producție de excepție, care se va regăsi în această primăvară în grila stației tv.

Difuzat în exclusivitate la Happy Channel, de luni până joi, între orele 20.00-22.00, blockbusterul “Intrusul” (“Insider”) se apropie de final, iar în această perioadă telespectatorii urmăresc ultimele episoade ale serialului preferat. După ce se va încheia “Intrusul”, Happy Channel va aduce în fața publicului român un nou blockbuster care s-a bucurat de succes în țara de proveniență. “A doua șansă” (“Second chance”) se lansează pe 26 februarie, putând fi urmărit de telespectatori de luni până joi.

Lansat în toamna anului 2016, în Turcia, “A doua șansă” spune povestea de viață a lui Deniz Öztuna, interpretată de Özge Özberk. Deniz avea totul pentru a fi fericită, însă lumea ei se destramă în momentul în care soțul său dispare fără urmă. Aflată într-o situație disperată după ce rămâne fără bărbatul iubit, ea trebuie să găsească curajul și forțele necesare pentru a avea grijă de cei doi copii, dar și de tatăl ei bătrân. “A doua șansă” apare pentru Deniz, când îl întâlnește pe Mirat Yavuz (interpretat de Kutsi).

Începând de luni (26 februarie), în premieră și în exclusivitate, “A doua șansă” va putea fi urmărit de telespectatori la Happy Channel!

×
Subiecte în articol: A doua șansă happy channel