x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film “A doua șansă” revine, astăzi, la Happy Channel

“A doua șansă” revine, astăzi, la Happy Channel

17 Sep 2018   •   15:07
“A doua șansă” revine, astăzi, la Happy Channel

Serialul turcesc “A doua șansă” se întoarce la Happy Channel cu un nou sezon încărcat cu secvențe emoționante și numeroase intrigi. Premiera celui de-al doilea sezon va avea loc, astăzi, la ora 21.00, producția putând fi urmărită de luni până joi, în exclusivitate, la postul de televiziune.

“A doua șansă” își continuă povestea la Happy Channel. Începând de astăzi, serialul (care o are în rol principal pe îndrăgita actriță din Turcia - Özge Özberk) revine cu episoade noi, care vor fi difuzate de luni până joi, de la ora 21.00.

Viața îi oferă a doua șansă la iubire, însă fericirea protagonistei Deniz Öztuna (Özge Özberk) este umbrită de apariția lui Alihan Öztuna (Hakan Eratik), bărbatul care a făcut-o să treacă prin clipe de disperare, după ce a dispărut fără urmă, lăsându-și familia pentru a începe o nouă viață alături de o altă femeie. Deniz reușește să depășească momentele grele cu ajutorul lui Mirat Yavuz (Kutsi), alături de care cunoaște dragostea adevărată. Alihan reapare însă în viața frumoasei Deniz, fiind hotărât să-și recâștige căminul pe care l-a abandonat.

“Noi doi suntem căsătoriți (…) Copiii mei trebuie să stea cu mine și cu tine. Noi suntem o familie!”, spune Alihan Öztuna, dispus să lupte pentru a fi din nou alături de soția și copiii săi, Ece (Hazal Adiyaman) și Ozan Öztuna (Çaglayan Doruk Ozanoglu). 

Ce se va întâmpla cu povestea de iubire dintre Deniz și Mirat, ce va face Alihan pentru a-și recâștiga familia, telespectatorii vor putea afla urmărind continuarea serialului, începând de astăzi, la Happy Channel. 

Noul sezon “A doua șansă” le aduce telespectatorilor o poveste impresionantă, din care nu vor lipsi iubirea, intrigile și suspansul, de luni până joi, de la ora 21.00. Începând din această seară, serialul “Femeie în înfruntarea destinului” rămâne la o singură oră de difuzare, putând fi văzut de telespectatorii Happy Channel, în exclusivitate, de luni până joi, de la 20.00.

×
Subiecte în articol: Happy Channel