x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film A murit actriţa Brittany Murphy

A murit actriţa Brittany Murphy

21 Dec 2009   •   00:00
A murit actriţa Brittany Murphy

Brittany Murphy a încetat din viaţă, duminică, în casa sa din Los Angeles, în urma unui stop cardiac, anunţă TMZ.com. Soţul actriţei, Simon Monjack, a apelat serviciul de urgenţă şi o ambulanţă a transportat-o pe Brittany la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic şi au constatat decesul.

Cariera lui Brittany a început în anii '90, când a jucat în mai multe roluri de televiziune. Succesul a venit o dată cu lansarea filmului "8 Mile" în care l-a avut drept partener pe celebrul rapper Eminem.

Actriţa s-a căsătorit în 2007 cu Simon Monjack, alături de care a avut o relaţie foarte frumoasă.

La puţin timp după vestea morţii actriţei, fostul său iubit Ashton Kutcher a scris pe Twitter: "Astăzi, lumea a pierdut o mică rază de soare. Adresez condoleanţele mele sincere familiei lui Brittany, soţului şi extraordinarei ei mame, Sharon. Ne vedem pe partea cealaltă, puştoaico!".

Şi Peaches Geldof s-a numărat printre primele staruri care au deplâns dispariţia actriţei. "Să te odihneşti în pace, Brittany Murphy - ai fost favorita mea în «Clueless» şi ai fost grozavă în «8 Mile»...".

"Sunt veşti oribile când cineva moare", spune şi Khloe Kardashian pe Twitter. "Îmi pare atât de rău pentru familia ei! Rugaţi-vă!", adaugă aceasta.

Prima apariţie notabilă a actriţei pe marele ecran a fost în comedia "Liceenele din Beverly Hills", alături de Alicia Silverstone.

Următoarea mare producţie în care a avut o prezenţă importantă a fost "8 Mile", un film cu rapperul Eminem în rolul principal. Partenerul său din "Tineri însurăţei", Ashton Kutcher, avea să-i devină şi iubit. Cei doi au avut o relaţie care a durat un an, între 2002 şi 2003.

Actriţa americană a jucat alături de Michael Douglas în thriller-ul "Nicio vorbă" ("Don't say a word") şi alucrat cu regizorii Quentin tarantino şi Robert Rodriguez la superproducţia "Sin City", ecranizare a romanului omonim de benzi desenate, semnat de Frank Miller.

Următoarea apariţie a lui Brittany Murphy într-o producţie hollywoodiană era programată pentru anul viitor, în pelicula regizată de Sylvester Stalone, "The Expendables".

×
Subiecte în articol: film