x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul George Burcea, soțul Andreei Bălan, în rolul unui producător de filme pentru adulți

Actorul George Burcea, soțul Andreei Bălan, în rolul unui producător de filme pentru adulți

23 Iun 2018   •   10:29
Actorul George Burcea, soțul Andreei Bălan, în rolul unui producător de filme pentru adulți

Cel de-al patrulea episod al serialului ”Băieți de oraș”, difuzat duminică, de la ora 22.00, la Antena1,  vine cu mult umor, dar și cu nenumărate surprize pentru telespectatori.

Actorul George Burcea, soțul îndrăgitei cântărețe Andreea Bălan, va juca rolul unui producător de filme pentru adulți. Acesta va fi abordat de Roby Roberto – personaj interpretat de Mihai Bendeac- cu propunerea de a realiza o producție cu totul neobișnuită al cărei personaj principal să fie nimeni altul decât bunul său prieten Malone.

Și surprizele nu se opresc aici, un alt invitat special este Flick Domnul Rimă. Renumit deja pentru felul unic în care compune versuri, Flick este căutat tocmai pentru ca talentul său să fie exploatat la maximum.

Ironia și comicul de limbaj și de situație se vor împleti de minune în epsiodul patru al serialului de comedie ”Băieți de oraș”. Ce dificultăți va întâmpina personajul interpretat de George Burcea, dar și motivul pentru care Roby Roberto și Flick ajung într-un conflict, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 22.00, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: baieti de oras