x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul Ryan Reynolds si-a cumparat o fabrica de gin

Actorul Ryan Reynolds si-a cumparat o fabrica de gin

22 Feb 2018   •   07:01
Actorul Ryan Reynolds si-a cumparat o fabrica de gin

Ryan Reynolds continua "lungul mariaj câtuşi de puţin dezastruos dintre showbiz şi alcool", cumpărând o fabrică de gin. Starul din "The Deadpool" a achizitionat Aviation Gin, călcând, astfel, pe urmele unor vedete precum George Clooney, Jay-Z, David Beckham şi Channing Tatum, care au fost cu toţii proprietari ai unor firme de băuturi alcoolice.

 

Anul trecut, Clooney a vândut, pentru un miliard de dolarim Casamigos, fabrica de tequila înfiinţata împreună cu soţul lui Cindy Crawford, Rande Gerber, şi Mike Meldman, companiei britanice Diageo.

Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, deţine o parte din capitalul Armand de Brignac Champagne, în timp ce Beckham a creat marca de whisky Haig Club împreună cu mogulul din industria muzicii Simon Fuller. La rândul lui, Channing Tatum a lansat anul trecut marca de vodcă "Born And Bred".

Drake, Connor McGregor, The Pogues, Adam Levine şi fostul membru al trupei Van Halen, Sammy Hagar, sunt alte celebrităţi care au intrat în afaceri cu alcool.

"În lungul mariaj câtuşi de puţin dezastruos dintre showbiz şi alcool sunt bucuros să vă anunţ că sunt mândrul proprietar al unei fabrici de gin... @AviationGin", a postat actorul pe Twitter. "Suntem încântaţi să anunţăm că noul nostru şef este @vancityreynolds. Actor, producător, un profesionist care arată bine", a menţionat la rândul ei compania.

"Am încercat fiecare gin de pe planetă şi Aviation este, fără îndoială, cel mai bun. De asemenea, nu vă recomand să încercaţi toate mărcile de gin de pe planetă. Rămâneţi la asta", este citat Reynolds pe site-ul companiei. AGERPRES

×