x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actriţa americană de origine peruană Isabela Moner va juca în filmul 'Let It Snow' difuzat de Netflix

Actriţa americană de origine peruană Isabela Moner va juca în filmul 'Let It Snow' difuzat de Netflix

20 Ian 2019   •   19:30
Actriţa americană de origine peruană Isabela Moner va juca în filmul 'Let It Snow' difuzat de Netflix

Tânăra actriţă americană de origine peruană Isabela Moner va fi una dintre protagonistele filmului 'Let It Snow' pe care îl pregăteşte Netflix, potrivit platformei digitale citate de EFE.

Isabela Moner, în vârstă de 17 ani, a avut roluri importante în filme hollywoodiene ca 'Transformers: The Last Knight' (2017) şi 'Sicario: Day of the Soldado' (2018).

Studioul Paramount a ales-o de asemenea pentru a juca rolul principal în filmul 'Dora the Explorer', în care o va interprea pe eroina serialului cu acelaşi nume, în care vor apărea de asemenea Eva Longoria, Eugenio Derbez şi Michael Peńa.

În 'Let It Snow', Moner va face parte dintr-o distribuţie foarte tânără în care vor figura Kiernan Shipka, cunoscută din 'Mad Men' sau 'Chilling Adventures of Sabrina'; Shameik Moore, care şi-a împrumutat vocea filmului de animaţie 'Spider-Man: Into the Spiderverse' (2018); şi Odeya Rush, care a jucat în aclamatul film independent 'Lady Bird' (2017).

Filmul 'Let It Snow' este o ecranizare a cărţii cu acelaşi nume scrise de John Green, Maureen Johnson şi Lauren Myracle, care descrie aventurile unui grup de adolescenţi dintr-o mică localitate muntoasă, afectată de o mare furtună de zăpadă în timpul Crăciunului.

Cineastul britanic Luke Snellin va fi regizorul acestui lungmetraj.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Isabela Moner