x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actriţa Sigourney Weaver va juca în "Avatar 2", deşi personajul ei a murit în "Avatar 1"

Actriţa Sigourney Weaver va juca în "Avatar 2", deşi personajul ei a murit în "Avatar 1"

de Mediafax    |    18 Sep 2011   •   16:56
Actriţa Sigourney Weaver va juca în "Avatar 2", deşi personajul ei a murit în "Avatar 1"

Actrita Sigourney Weaver a confirmat informatia potrivit careia va aparea in continuarea filmului "Avatar", desi personajul ei a murit in primul film din aceasta serie regizata de James Cameron, informeaza bbc.co.uk.

"Nu va ingrijorati, ma voi intoarce", a declarat actrita americana pentru Coming Soon, un site american specializat in postarea de informatii din industria cinematografica.

Sigourney Weaver a interpretat personajul Grace Augustine, o specialista in botanica, in lungmetrajul SF "Avatar", turnat in 3D", care a obtinut incasari de peste 2,7 miliarde de dolari pe plan mondial.

Personajul ei a fost ranit mortal intr-o batalie de proportii epice, insa actrita a declarat ca regizorul James Cameron i-a spus ca "nimeni nu moare niciodata in filmele science fiction".

"Mi-a descris urmatoarele doua filme din serie si trebuie sa spun ca acestea sunt absolut minunate. Acum trebuie doar sa le turnam", a adaugat Sigourney Weaver.

Primul film din seria "Avatar", in care oamenii bombardeaza o planeta indepartata pentru a intra in stapanirea unor importante zacaminte, alcatuite din minereul fictiv Unobtanium, este filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile.

Regizorul James Cameron le-a promis apropiatilor sai ca va transforma povestea din "Avatar" intr-o trilogie, daca primul film din seria va obtine incasari de peste 1 miliard de dolari.

Desi lucrul la scenariile pentru "Avatar 2" si "Avatar 3" a inceput deja, nu a fost stabilita deocamdata data la care vor incepe filmarile.

Dupa inceperea filmarilor, cele doua filme vor fi turnate unul dupa celalalt, fara pauza. Dupa incheierea filmarilor, specialistii considera ca James Cameron va avea nevoie de alte cateva luni pentru a recrea pe computer, in etapa de post-productie, spectaculoasa planeta Pandora.

Regizorul canadian a sugerat la un moment dat ca "Avatar 2" ar putea fi lansat pe marile ecrane pe 25 decembrie 2014.

Sigourney Weaver este prima actrita de la Hollywood care a devenit o adevarata eroina a filmelor de actiune. Prima ei aparitie in rolul locotenentului Ellen Ripley dateaza din 1979, odata cu lansarea pe marile ecrane a seriei "Alien".

Sigourney Weaver a mai colaborat cu James Cameron la al doilea film din seria "Alien", intitulat "Aliens - Misiune de pedeapsa", lansat in 1986, ce a fost recompensat cu doua premii Oscar.

×